Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Νέα ήττα για Μονακό (video)

Σαμπιονά: Νέα ήττα για Μονακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2014 23:58
Νέα ήττα για τη Μονακό στο Σαμπιονά, καθώς η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Λιόν και έμεινε με 4 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές!

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Λεβερκούζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μονακό γνώρισε 3η ήττα στο φετινό Σαμπιονά, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Λιόν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόλις στην 16η θέση του πρωταθλήματος με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες!

Οι Μονεγάσκοι ήταν απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ κυρίως με τους Καράσκο και Μπερμπάτοφ, ωστόσο η Λιόν ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει προβάδισμα, με τον Φεκίρ να «γράφει» το 1-0 στο 29’.

Η απάντηση ήρθε δέκα λεπτά μετά για τη Μονακό, η οποία ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο τελείωμα του Οκάμπος. Μάλιστα ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για οφσάιντ προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες στην ομάδα του Ζαρντίμ.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να είχαν ευκαιρίες για γκολ και τη Λιόν να βρίσκει για δεύτερη φορά δίχτυα, σκοράροντας στο 73’ με τον Τολισό.

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Μονακό προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του εξαιρετικού Λόπες ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλο παιχνίδι και συνέβαλε σημαντικά στην πρώτη νίκη της Λιόν μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.