Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε εκδίκηση με τριάρα η Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε εκδίκηση με τριάρα η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2014 23:53
Εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό της από την Ντόρτμουντ πήρε η Ρεάλ, η οποία κέρδισε με 3-0 τους Βεστφαλούς στη Μαδρίτη και βρίσκονται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπέιλ (3’), Ίσκο (27’) και Ρονάλντο (57’) τα γκολ, με τον Πορτογάλο να ισοφαρίζει το ρεκόρ του Μέσι, πετυχαίνοντας 14 εφετινό του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ στην 100η συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Με το… ενάμιση πόδι στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Ρεάλ η οποία επικράτησε με 3-0 της Ντόρτμουντ στο «Μπερναμπέου» και πολύ δύσκολα δεν θα βρεθεί στην κλήρωση της 11ης Απριλίου όπου θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια των ημιτελικών του θεσμού.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τη «βασίλισσα», η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπέιλ, ενώ συνέχισε να πιέζει ασφυχτικά τη γερμανική ομάδα, με τον Βαϊντερφέλερ να είχε στο ενεργητικό του δύο σωτήριες επεμβάσεις σε σουτ του Ρονάλντο.

Όμως στο 27’ ο Γερμανός γκολκίπερ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο ωραίο σουτ του Ίσκο, ο οποίος διπλασίασε το προβάδισμα της Ρεάλ στο 27’. Μόλις δύο λεπτά μετά ο Βαϊντερφέλερ είπε «όχι» σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέιλ και στο 32’ η Ντόρτμουντ απείλησε για πρώτη φορά, με τον Γκρόσκροϊτς να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Κασίγιας.

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε εκδίκηση με τριάρα η Ρεάλ
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν εντυπωσιακός, καθώς οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, με τους Ομπαμεγιάνγκ (50’) και Μχιταριάν (58’) να σπατάλησαν καλές στιγμές για να βάλουν την Ντόρτμουντ στο παιχνίδι, ενώ στο 57’ ο Παπασταθόπουλος έδιωξε σωτήρια σε προσπάθεια του Μπενζεμά για γκολ.

Ωστόσο στο 59’ ο Ρονάλντο μετά από τρομερή ασίστ του Μόντιτς, «έγραψε» το 3-0, με τον Πορτογάλο να γιορτάζει με το 14ο φετινό του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ τις 100 συμμετοχές στο θεσμό, ισοφαρίζοντας παράλληλα το αντίστοιχο ρεκόρ του Μέσι (2011/12)

Στα υπόλοιπα λεπτά η Ρεάλ θα μπορούσε να είχε πετύχει και 4ο γκολ, με τον Βαϊντερφέλερ να αποκρούει το κοντινό σουτ του Μπενζεμά στο 62’, ενώ στο 84’ ο Μπέιλ δεν μπόρεσε από την περιοχή να σημαδέψει την εστία των Γερμανών, με αποτέλεσμα το 3-0 να μείνει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Καρβαχάλ, Κοεντράο, Μπέιλ, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ίσκο (71’ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο (79’ Καζεμίρο), Μπενζεμά (75' Μοράτα)

Ντόρτμουντ: Βαϊντερφέλερ, Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ, Κελ, Ρόις, Σαχίν, Γκρόσκροϊτς, Μχιταριάν (64’ Χόφμαν), Ομπαμεγιάνγκ, Πίστσεκ (67’ Σίμπερ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.