Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισπανία-Κροατία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ισπανία-Κροατία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/6/2024 00:04
Η δεύτερη μέρα του Euro 2024 συνεχίζεται με τρία συναρπαστικά ματς και το πρόγραμμα προσφέρει και την πρώτη πολύ σπουδαία αναμέτρηση της φάσης των ομίλων. Οι προβολείς στρέφονται απόψε στο «Olympiastadion» του Βερολίνου όπου κοντράρονται η Ισπανία με την Κροατία (19:00) στην πρεμιέρα τους για το δεύτερο γκρουπ της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες έχουν πιθανότητες διεκδίκησης του τροπαίου και θέλουν να κάνουν την ιδανική αρχή. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι άκρως ελκυστικές και υπάρχουν αμέτρητες αγορές για στοίχημα.Συγκεκριμένα στο Ισπανία – Κροατία οι αποδόσεις στέκονται στο ύψος των προσδοκιών του ματς. Ο άσος της Ισπανίας προσφέρεται στο 1,95** και το διπλό της Κροατίας πληρώνει στο 4,25** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Για το Ισπανία – Κροατία τα προγνωστικά είναι ξεκάθαρα όσον αφορά στο φαβορί και δεν μπορεί να μείνει εκτός της ανάλυσης η πρόσφατη κυριαρχία της «Λα Ρόχα» επί των «βατρένι». Η Ισπανία τη νίκησε με 5-3 στην παράταση για τους «16» στο Euro 2020, ενώ το περασμένο καλοκαίρι την ξεπέρασε με 5-4 στα πέναλτι στον τελικό του UEFA Nations League.

Η Ισπανία αυτή την εποχή προσπαθεί να δημιουργήσει την επόμενη μεγάλη ομάδα της. Στο ρόστερ της έχει μείγμα έμπειρων και πολύ νεαρών ποδοσφαιριστών, ενώ ο κόουτς Λουίς δε λα Φουέντε στην πρώτη του παρουσία σε μεγάλο τουρνουά θα επιχειρήσει να καθοδηγήσει το συγκρότημά του στην απόλυτη επιτυχία. Βέβαια, η απουσία του μέσου Γκάβι «πονάει» τους Ισπανούς που ελπίζουν οι νεαροί παίκτες της Μπαρτσελόνα όπως οι Πέδρι και Λαμίν Γιαμάλ να κάνουν το ποιοτικό άλμα και να πλαισιώσουν τον ηγέτη Ρόδρι και τα άλλα ικανά στελέχη της ομάδας όπως ο Ντάνι Όλμο, ο Άλβαρο Μοράτα κ.α.

Μάλιστα, ο Λαμίν Γιαμάλ, που στις 13 Ιουλίου θα γίνει 17 ετών, έχει τη δική του θέση στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις. Το να σκοράρει οποτεδήποτε στη διάρκεια του ματς δίνεται στο 6,00** (από 5,00) στην πλατφόρμα της Betsson. Έπειτα στον κατάλογο υπάρχουν κι άλλες άκρως ελκυστικές επιλογές. Το ακριβές σκορ 2-1 να «εκτοξεύεται» στο 9,60** (από 8,00) και υπάρχουν δύο στοιχήματα πολλαπλών επιλογών με μεγάλη αξία: Το combo να νικήσει η Ισπανία με Over 2,5 γκολ και anytime σκόρερ τον Άλβαρο Μοράτα φτάνει στο 5,70** (από 5,20) και ο συνδυασμός goal/goal + Over 2,5 τέρματα πληρώνει στο 2,80** (από 2,55).

Η Κροατία πηγαίνει στο Euro 2024 ανεβασμένη ψυχολογικά. Η νίκη με 2-1 κόντρα στην Πορτογαλία στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της αποτελεί την επιβεβαίωση πως μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα στα γήπεδα της Γερμανίας, ακόμη και στο πλαίσιο ενός πολύ δύσκολου ομίλου όπως ο δεύτερος όπου ουσιαστικά κάθε ματς θα είναι και τελικός. Μετράει έξι σερί νίκες, έχει μια ομάδα «σφυρηλατημένη» στα δύσκολα που μπορεί να υπηρετήσει διαφορετικά αγωνιστικά στιλ και παίκτες που ξέρουν τα καθήκοντά τους κατά γράμμα.

Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Ισπανία δεν έχει στο μάξιμουμ τον βασικό κεντρικό αμυντικό Αϊμερίκ Λαπόρτ. Ο Λουίς δε λα Φουέντε δοκίμασε τον έμπειρο Νάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης στην θέση του. Η Κροατία, πάλι, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα που να της αλλάζουν τα πλάνα. Κι αυτό ίσως παίξει το δικό του ρόλο την στιγμή που η νίκη της Κροατίας σε συνδυασμό με το goal/goal προσφέρεται στο 9,45** (από 8,00) στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson.

22:00 Ιταλία – Αλβανία

Έπειτα, η προσοχή στρέφεται στο «BVB Stadion Dortmund» όπου αναμετριούνται η Ιταλία με την Αλβανία κι αυτές στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου. Οι Ιταλοί υπερασπίζονται το στέμμα τους και θέλουν να δείξουν πως η απουσία τους από το Μουντιάλ 2022 ήταν μια κακή παρένθεση. Η Αλβανία, πάλι, στη δεύτερη συμμετοχή της στο θεσμό στοχεύει στο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι σε τρεις κορυφαίες εθνικές ομάδες.

Η διαφορά εμπειρίας και ποιότητας καθώς και η παράδοση υπέρ της Ιταλίας (4-0-0 κόντρα στην Αλβανία) καταγράφονται στις τιμές. Ο άσος της Ιταλίας πληρώνει 1,39** και το διπλό της Αλβανίας 9,50** στην πλατφόρμα της Betsson

ακριβές σκορ 3-0


Η Ιταλία βρίσκεται ακόμη σε μεταβατικό στάδιο. Δεν έχει κλείσει καν χρόνος αφότου την ανέλαβε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και προσπαθεί να εδραιώσει μια διαφορετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία, ενώ παράλληλα βρίσκεται και σε εξέλιξη η ανανέωση του ρόστερ της. Οι καλύτεροι παίκτες που έχει στην επίθεση πρωταγωνιστούν στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson. Το combo νίκη της Ιταλίας, Over 2,5 γκολ και να σκοράρει ο Φεντερίκο Κιέζα προσφέρεται στο 5,65** (από 4,70) και η επιλογή του Τζανλούκα Σκαμάκα για anytime scorer δίνεται στο 2,65** (από 2,40).

Η Αλβανία, από την πλευρά της, έχει «χτίσει» μια μαχητική ομάδα υπό τις οδηγίες του προπονητή Σιλβίνιο. Βασίζεται σε παίκτες που έχουν εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο και ίσως αποδειχθεί ειδοποιός διαφορά στην προσπάθειά της να πάρει θετικό αποτέλεσμα το γεγονός πως πολλοί ποδοσφαιριστές της έχουν παραστάσεις από την ιταλική Serie A. Σε κάθε περίπτωση, ο Βραζιλιάνος τεχνικός χαρακτήρισε απόλυτο φαβορί την Ιταλία κι αυτό αποτυπώνεται στις αποδόσεις. Το να προηγείται η Ιταλία έπειτα από 30 λεπτά αγώνα ανέρχεται στο 3,30** (από 2,73) με Σούπερ Ενίσχυση της Betsson και το ακριβές σκορ 3-0 πληρώνει 8,80** (από 8,00).

Όσο για τις ενδεκάδες, οι δύο προπονητές δεν έχουν «πονοκεφάλους» της τελευταίας στιγμής και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν δυνατές συνθέσεις.

16:00 Ουγγαρία – Ελβετία

Η σημερινή δράση, πάντως, αρχίζει στο «Cologne Stadium» με το Ουγγαρία – Ελβετία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου. Είναι ώρα αποδείξεων για τις δύο αντιπάλους, που είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θέλουν από την πρεμιέρα τους κιόλας να κάνουν βήμα προς την πρόκριση στους «16».

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Στα χαρτιά πρόκειται για τις δύο πιο δυνατές ομάδες του γκρουπ πίσω από τη Γερμανία. Έτσι, το Ουγγαρία – Ελβετία έχει αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Ο άσος της Ουγγαρίας πληρώνει στο 3,45** και η επιλογή του διπλού της Ελβετίας στέκεται στο 2,25** στην πλατφόρμα της Betsson

Η Ουγγαρία τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες απέναντι σε ομάδες του υψηλότατου επιπέδου. Είναι ατού της η νοοτροπία της πως ως αουτσάιντερ δεν έχει τίποτα να χάσει, η υπομονή της και η επιμονή της. Ξέρει να υποφέρει και να βγάζει εκτός ρυθμού ποιοτικότερες ομάδες καθώς κλείνεται στην άμυνά της και «χτυπάει» με αντεπιθέσεις, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του Ιταλού τεχνικού της Μάρκο Ρόσι. Το να προηγείται η Ουγγαρία στο τέλος του πρώτου μέρους πληρώνει στο 4,90** (από 4,10) στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson.

Η Ελβετία, στο μεταξύ, δίνει σταθερά το παρών στις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις και στις νοκ άουτ φάσεις τους. Ωστόσο, δεν έχει κάνει το άλμα προς το «κάτι παραπάνω» κι αυτό ελπίζει να πετύχει στο Euro 2024. Έχει μια ομάδα με τεράστιο ταλέντο που βασίζεται σε παίκτες οι οποίοι έχουν παίξει ή παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Κι αυτό είναι κάτι που ενδεχομένως να έχει βαρύνουσα σημασία στην έκβαση της αναμέτρησης.Το να είναι εκείνη που θα σημειώσει πρώτη δύο γκολ δίνεται στο 3,05** (από 2,79), την στιγμή που το combo της νίκης της με Over 2,5 στο ματς και γκολ του Ζεκί Αμντουνί προσφέρεται στο 7,90** (από 7,20) και το ενδεχόμενο νίκης της σε ματς με εκατέρωθεν γκολ φτάνει στο 5,60** (από 5,10).

Στο κεφάλαιο των συνθέσεων οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα και είναι έτοιμες για τη μεγάλη πρόκληση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ