Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρεμιερα στο Euro 2024 με Stoiximan Master & Seri!

Πρεμιερα στο Euro 2024 με Stoiximan Master & Seri!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/6/2024 17:34
Γερμανία και Μουσιάλα για νίκη-δήλωση στο εναρκτήριο ματς κόντρα στη Σκωτία! Ανάλυση και προγνωστικά.

Πρεμιέρα στο Euro 2024 με το Γερμανία - Σκωτία για το Group A, σε μία αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!Τα «πάντσερ» έχουν μείνει μακριά από τις διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, έχοντας κατά κανόνα απογοητευτική παρουσία στις μεγάλες διοργανώσεις. Οι μνήμες του αποκλεισμού στην φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 είναι ακόμη νωπές. Ακολούθησε μια σειρά φιλικών, όπου η εικόνα της Γερμανίας ήταν απαράδεκτη, με αποκορύφωμα το 1-4 από την Ιαπωνία. Αποτέλεσμα που οδήγησε στην απομάκρυνση του Φλικ από την τεχνική ηγεσία.

Seri διλήμματα για το Euro 2024 όπου διεκδικείς έως 1.000.000€ στη Stoiximan!

Νέος τεχνικός ο Νάγκελσμαν από τον Οκτώβρη του 2023, είναι αυτός που καλείται να επαναφέρει τη «νασιονάλμανσάφτ» στον δρόμο των επιτυχιών. Έργο καθόλου εύκολο, έστω κι αν το Euro 2024 διεξάγεται... εντός έδρας, καθώς η Γερμανία έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις υπόλοιπες παραδοσιακές δυνάμεις.

EuroWinner: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που κερδίζει η ομάδα σου!

Το ρόστερ είναι πάντως ικανότατο, έστω κι αν είναι ξεκάθαρη η απουσία ενός σπουδαίου γκολτζή. Με τις Ελβετία και Ουγγαρία να συμπληρώνουν το παζλ του πρώτου ομίλου, είναι δεδομένο πως η Γερμανία ψάχνει μια πειστική εκκίνηση στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης.

EuroScorer: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που σκοράρει ο παίκτης σου!

Η Σκωτία μοιάζει να ξυπνά από τον λήθαργο των προηγούμενων ετών. Είχε πολύ καλή παρουσία στην προκριματική φάση του Euro 2024 και πήρε το δεύτερο εισιτήριο του Group A, πίσω μονάχα από την Ισπανία. Την οποία κέρδισε στην Γλασκώβη και την υποχρέωσε στη μοναδική της απώλεια στον όμιλο.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας με 15€ κουπόνι efood στη Stoiximan!

Προβλημάτισε στα φιλικά του Μαρτίου με ισάριθμες ήττες κόντρα σε Ολλανδία και Β. Ιρλανδία, ενώ δεν ικανοποίησε απόλυτα ούτε στα τεστ του Ιουνίου. Επικράτησε 2-0 του Γιβραλτάρ και έμεινε στο 2-2 με τη Φινλανδία. Έχει ένα συμπαθητικό ρόστερ πάντως, όπου ξεχωρίζουν οι Χάνλεϊ, Τίρνι, Ρόμπερτσον, Κρίστι, ΜακΓκιν, Κούπερ και ΜακΤόμινεϊ. Είναι το αουτσάιντερ του ομίλου στα τελικά της διοργάνωσης, ωστόσο θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

Ξεκάθαρο φαβορί η Γερμανία στην αναμέτρηση, με όλα τα υπέρ της δεδομένα. Η Σκωτία είναι σκληρή, ωστόσο δύσκολα θα αντέξει, υστερώντας σε ποιότητα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Να σκοράρει ο Μουσιάλα & Σκωτία Under 390,5 πάσες σε απόδοση 5.10 στο Bet Builder της Stoiximan

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ