Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/6/2024 15:34
Η συναρπαστική σειρά των τελικών του Ελληνικού Πρωταθλήματος ολοκληρώνεται απόψε στο ΟΑΚΑ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα «μονομαχήσουν» για τον τίτλο στον 5ο αγώνα της σειράς.

Sportingbet- Κορυφαίες αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Ώρα… τελικού!

Η πιο μεγάλη στιγμή των τελικών του Ελληνικού Πρωταθλήματος έφτασε. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα λύσουν απόψε τις διαφορές τους στο ΟΑΚΑ με… φόντο την κούπα του Πρωταθλητή. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 88-85 την Τετάρτη το βράδυ στο ΣΕΦ στην 4η αναμέτρηση των τελικών και με μια απίστευτη ανατροπή ισοφάρισαν από 2-0 σε 2-2 και μπήκαν ξανά στο… κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου. Κομβικοί για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν οι Κέντρικ Ναν (25π. – 4 ριμπ. – 4 ασίστ), Τζέριαν Γκραντ (15π. – 4 ασ.) και Ματίας Λεσόρ (15π. – 6 ριμπ.). Σημαντική συμβολή είχε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (7π. – 7 ριμπ.) και ο Κώστας Σλούκας (12 π.). Για τους «ερυθρόλευκους» που πάλεψαν ως την τελευταία επίθεση για να πάρουν τη νίκη, ο Μιλουτίνοφ ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό (6π. – 3 ριμπ.). Έτσι, το… κουπί τράβηξαν οι Λαρεντζάκης (13π.), Κάνααν (11π.), Παπανικολάου (11π. – 7 ριμπ.), Πίτερς (11π.) και Γκος (11π.). Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα χρειαστεί να πάρει το «διπλό» στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσει το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Sportingbet- Κάθε Europenalty κι έπαθλο*! Νέα προσφορά στο Euro.

Φαβορί η Γερμανία

Το Euro έχει πρεμιέρα απόψε με την οικοδέσποινα Γερμανία να φιλοξενεί την Σκωτία στην “Allianz Arena” του Μονάχου για τον 1ο όμιλο της διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού της Ευρώπης, έχοντας παράλληλα ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου από το 1996! Η Γερμανία γνωρίζει πως είναι ένα από τα φαβορί ωστόσο πρέπει να σπάσει την… κατάρα των τριών ηττών στις πρεμιέρες των τελευταίων μεγάλων διοργανώσεων που έχει παραβρεθεί (1-0 το 2018 από το Μεξικό, 1-0 το 2021 από τη Γαλλία και 2-1 το 2022 από την Ιαπωνία).

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ