Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Μοναδικά έπαθλα* από το Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Μοναδικά έπαθλα* από το Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/6/2024 15:30
Απόψε στο ΟΑΚΑ θα κριθεί ποιος από τον Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό θα στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδας. Στο 2-2 η σειρά των τελικών. Πρεμιέρα στο Euro με το Γερμανία - Σκωτία.

bwin - Κορυφαίο live στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Απόψε κρίνεται ο τίτλος

Ο Παναθηναϊκός έκανε το απόλυτο… comeback στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, καθώς από το 0-2 επέστρεψε κι έκανε το 2-2 το βράδυ της Τετάρτης στο ΣΕΦ. Έτσι ο τίτλος του Πρωταθλητή Ελλάδας θα κριθεί απόψε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πέρασε από την έδρα του «αιώνιου» αντίπαλου με 88-85, ισοφαρίζοντας έτσι τη σειρά των τελικών. Αυτή θα είναι η 11η φορά που θα κριθεί ο τίτλος σε Game 5. Συνολικά αυτή θ’ αποτελέσει την 14η φορά στην ιστορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος, που η σειρά των τελικών θα ολοκληρωθεί σε πέμπτο ματς. Μόνο η ΑΕΚ το 2002 έχει καταφέρει να επιστρέψει σε σειρά που βρέθηκε πίσω με 2-0 και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.Παίζουν ευρωματσάρες; Παίζει bwin με σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση σε όλους τους αγώνες του Euro!

Το Euro κάνει σέντρα

Απόψε στο Μόναχο κάνει πρεμιέρα το Euro, εκεί όπου η οικοδέσποινα Γερμανία υποδέχεται την Σκωτία. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν θεωρείται ένα από τα φαβορί ακόμα και για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, στο… Last Dance του Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός άσος μετά και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την εθνική Γερμανίας αποχωρεί οριστικά από το ποδόσφαιρο, όπως έχει ήδη ανακοινώσει. Η Σκωτία παίρνει μέρος για δεύτερη στη σειρά φορά σε τελική φάση Euro και συνολικά τέταρτη (1992,1996 και 2020) και ψάχνει την πρόκριση στις νοκ άουτ αναμετρήσεις σ’ έναν αρκετά δύσκολο όμιλο. Μαζί με την Γερμανία στο 1ο Γκρουπ βρίσκονται και η Ουγγαρία με την Ελβετία.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ