Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η σέντρα στο Euro με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Η σέντρα στο Euro με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/6/2024 17:48
Η αναμονή ολοκληρώθηκε και το Euro 2024 ξεκινάει με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γερμανία και Σκωτία στο Μόναχο. Την Παρασκευή (22:00), τα βλέμματα όλων θα καρφωθούν στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας εκεί όπου θα γίνει το εναρκτήριο λάκτισμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η οικοδέσποινα Γερμανία με τον τίτλο του φαβορί έχει υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση και φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 1996. Τα πρώτα εμπόδια στον Α’ όμιλο είναι οι Σκωτία, Ουγγαρία και Ελβετία.

Οι Γερμανοί με τρία Euro στη συλλογή τους (1972, 1980, 1996) και τρεις χαμένους τελικούς (1976, 1992, 2008) θέλουν να εκμεταλλευτούν τις συγκυρίες που έχουν μπροστά τους και να ξαναγίνουν Winner! Αυτές μοιάζουν ευνοϊκές, αφού το ρόστερ της Γερμανίας έχει ανανεωθεί σε όλους τους τομέις και συνδυάζει ποιότητα, εμπειρία, νιάτα, ενώ επέστρεψε για ιδανικό φινάλε ο Τόνι Κρος.Στον πάγκο των «πάντσερ» βρίσκεται ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος διανύει μόλις το 36ο έτος της ηλικίας του και διψάει να αποδείξει σε εχθρούς και φίλους ότι ανήκει στους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης.

Γερμανία – Σκωτία 1:1.28 Χ:5.80 2:10.50


Η Σκωτία συμμετέχει για 4η φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Euro και στην πρεμιέρα είναι αποφασισμένη να στήσει «παγίδες» στους Γερμανούς. Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ διακρίνεται για το σκληρό της παιχνίδι και αυτό το απέδειξε και στα προκριματικά όταν πήρε την πρόκριση σε όμιλο με Ισπανία, Νορβηγία, Γεωργία και Κύπρο συγκεντρώνοντας 17 βαθμούς.

Παίκτης «κλειδί» είναι ο Άντριου Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ, ενώ επιθετικά ξεχωρίζουν οι Μακ Τόμινεϊ και ΜακΓκιν που αγωνίζονται σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αστον Βίλα, αντίστοιχα.

Γερμανία και Σκωτία έχουν συναντηθεί στο παρελθόν 17 φορές. Η «Νασιοναλμάνσαφτ» μετράει 8 νίκες, οι Σκοτσέζοι μετρούν 4 νίκες (όλες σε φιλικά) και 5 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Euro

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.