Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Περιστέρι-Άρης Midea για την τρίτη θέση με Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Περιστέρι-Άρης Midea για την τρίτη θέση με Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/6/2024 13:21
Στο «Κλειστό Γυμναστήριο Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι φιλοξενεί τον Άρη Midea (06/06/2024) στον αγώνα που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα τερματίσει στην 3η θέση της Basket League. Τόσο στο Περιστέρι όσο και στον Άρη Midea θέλουν τον άτυπο τίτλο της «3ης δύναμης» του ελληνικού μπάσκετ. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν σούπερ επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών με συναρπαστικές αποδόσεις.

Η αναμέτρηση Περιστέρι – Άρης Midea συνοδεύεται από σπουδαίες αποδόσεις. Συγκεκριμένα, ο άσος του Περιστερίου προσφέρεται στο 1,23** και το διπλό του Άρη Midea φτάνει στο 3,90** στην πλατφόρμα της Betsson.Στην Betsson επίσης υπάρχουν Ενισχυμένες Αποδόσεις για την αναμέτρηση στο Περιστέρι.
Το να νικήσει η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη με 11+ πόντους προσφέρεται στην Betsson στο 2,65 από 2,40!

Στον αντίποδα ο Άρης έχει αποδείξει φέτος ότι διαθέτει το σύνολο για υπερβάσεις. Το να κλείσει το πρώτο ημίχρονο στο «Κλειστό Γυμναστήριο Ανδρέας Παπανδρέου» όντας μπροστά στο σκορ το βρίσκουμε στην Betsson στο 3,30

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις και τη λειτουργία του Bet Builder και να φτιάξεις το στοίχημά σου όπως εσύ θες.

Η ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Περιστέρι – Άρης Midea τα προγνωστικά δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους. Τα στατιστικά το υποστηρίζουν επίσης. Το Περιστέρι ήταν η πιο σταθερή ομάδα από τις δυο στη διάρκεια της σεζόν. Έγραψε 16-11 στις δύο πρώτες φάσεις και υπολογίζοντας και τα playoffs είχε 11-5 εντός έδρας. Βέβαια, ο Άρης Midea σε πολλά σημεία της αγωνιστικής περιόδου αψήφησε τις προβλέψεις κι έκανε μεγάλες εκπλήξεις. Συνολικά, στην παράδοσή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα το Περιστέρι έχει 27 νίκες και ο Άρης Midea 37. Αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν 3 φορές στην Basket League και ο Άρης Midea νίκησε σε δύο περιπτώσεις.

Το Περιστέρι αφού πήρε την 3η θέση έπειτα από τις δύο πρώτες φάσεις της Basket League, ξεπέρασε το εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου με 2-0 στην προημιτελική φάση των playoffs. Στα ημιτελικά, έπεσε πάνω στον Ολυμπιακό κι έχασε και στις δύο αναμετρήσεις τους. «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε την 3η θέση. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές αυτή τη σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης αναφερόμενος και στη συμμετοχή της ομάδας του στο Final 4 του Basketball Champions League όπου ήρθε 4ο.

Ιστορικές στιγμές έζησε και ο Άρης Midea στη διάρκεια της σεζόν όπου επέστρεψε στην Ευρώπη κι έδειξε πως έχει λαμπρό μέλλον. Στις δύο πρώτες φάσεις πήρε την 5η θέση με 13-14 κι έπειτα στους «8» απέκλεισε με επικό τρόπο τον Προμηθέα Πατρών κάνοντας μια μεγάλη έκπληξη. Στους «4» αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό κι ενώ σε κάποια σημεία ήταν ανταγωνιστικός, τελικά «λύγισε» με 2-0. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτελεί μεγάλο κίνητρο το να πάρει την 3η θέση.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Περιστέρι – Άρης Midea το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα της αμυντικής λειτουργίας τους. Εξάλλου, η άμυνα είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο έχουν «χτιστεί». Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν διαθέτουν επιθετικές αρετές, αλλά είναι η προστασία του καλαθιού τους εκείνη που αποτελεί το καύσιμο για να βρουν ρυθμό στην επίθεση. Όσον αφορά στις πεντάδες, το Περιστέρι δεν έχει στο μάξιμουμ τον γκαρντ Ζερμέιν Λαβ, ενώ ο Άρης δεν έχει στο απόλυτο τον φόργουορντ Ρόνι Χάρελ.

Το στοίχημα στην Basket League παραμένει συναρπαστικό ως το φινάλε του. Περιστέρι και Άρης Midea θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τερματίσουν στην 3η θέση και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της βελτίωσης. Άλλωστε, αμφότερες μας χάρισαν σπουδαία ματς στις προηγούμενες δύο φάσεις με πλούσιο θέαμα και φουλ επίθεση. Το Over 152,5 συνολικοί πόντοι με παράταση δίνεται στο 1,82** στην πλατφόρμα της Betsson.


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ