Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/6/2024 18:06
Τζάμπολ στους τελικούς της Basket League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:15) στην πρώτη «αιώνια» μονομαχία της σειράς που θα κρίνει τον τίτλο.
Η ώρα για τις μάχες τίτλου στο πρωτάθλημα έφτασε, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον τίτλο στη σειρά των τελικών.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός λίγες μέρες μετά την θριαμβευτική επιστροφή του στην κορυφή της Euroleague με την κατάκτηση του έβδομου αστεριού, στοχεύει αντίστοιχα στην επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2021.Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να εκμεταλλευτεί την τρομερά ανεβασμένη ψυχολογία από τον θρίαμβο στο Βερολίνο και φυσικά τον παράγοντα ΟΑΚΑ, καθώς έχει το πλεονέκτημα έδρας, γνωρίζοντας πως η υπόθεση τίτλος περνά από το γήπεδό του, χωρίς να παρασυρθεί από τον δεδομένο ενθουσιασμό λόγω του Ευρωπαϊκού.

Οι «πράσινοι» που ξεπέρασαν στα ημιτελικά το εμπόδιο του Άρη (2-0) περιμένουν τους Πειραιώτες τους οποίους έχουν νικήσει τρεις φορές σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν το πάνω χέρι και συνολικά στις 20 σειρές τελικών όπου έχουν αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό (12-8), έχοντας χάσει μόλις μία φορά τον τίτλο όταν έχουν πλεονέκτημα έδρας (1993), απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1(-5.5):1.89 2(+5.5):1.90


Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να σπάσουν την «πράσινη» έδρα και να διατηρήσουν τα εγχώρια κεκτημένα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που απέκλεισε με 2-0 το Περιστέρι θέλει να αφήσει πίσω το Final-4 του Βερολίνου και να κάνει για πρώτη φορά three-peat στο πρωτάθλημα μετά το 1997, όταν είχε σταματήσει στα πέντε συνεχόμενα.

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» σερί επτά κερδισμένων εγχώριων τίτλων σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας νικήσει τον μεγάλο του αντίπαλο στους τελικούς εντός συνόρων φέτος (Super Cup, κύπελλο) και να κλείσει με θριαμβευτικό τρόπο τη σεζόν με το εγχώριο 3/3.

Για τους Πειραιώτες που παρατάσσονται στους τελικούς χωρίς τον Μουσταφά Φαλ, το μονοπάτι τίτλου περνά από το ΟΑΚΑ, όπου φέτος έχουν ηττηθεί δύο φορές για την Basket League, αλλά αντίστοιχα νίκησαν στην Euroleague, ενώ έχουν πανηγυρίσει τουλάχιστον μία νίκη στο «άντρο» του «τριφυλλιού» στις τρεις τελευταίες τελικές σειρές.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Basket League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.