Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρώτος τελικός στη Stoiximan Basket League με Super Ενισχυμένες σε Λεσόρ και Μιλουτίνοφ

Πρώτος τελικός στη Stoiximan Basket League με Super Ενισχυμένες σε Λεσόρ και Μιλουτίνοφ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/6/2024 18:04
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κάθονται στο τραπέζι των τελικών της Stoiximan Basket League, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή. Η πρώτη παρτίδα σε μια τέτοια σειρά, έχει πάντα τη δική της ξεχωριστή σημασία. Ανάλυση και προγνωστικά.

Οι κάρτες πέφτουν στο τραπέζι πολύ γρήγορα και η πνευματική ετοιμότητα της κάθε ομάδας θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντας στη σειρά. Λίγο μετά από ένα πολύ έντονο (και για τους δύο «αιώνιους») συναισθηματικά F4, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός καλούνται να αδειάσουν πλήρως τη μνήμη τους και να ριχτούν με όσες δυνάμεις έχουν στους τελικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος.Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός οφείλει με κάθε τρόπο να ανακτήσει την πολεμική του φύση. Τα ματς με τον Άρη (ειδικά το δεύτερο) τον βοήθησαν λίγο σε αυτήν την κατεύθυνση, όμως ο Ολυμπιακός έχει άλλου είδους ποιότητα σε όρους ρόστερ και -φυσικά- αγωνιστικών standards. Για τους ερυθρόλευκους η κατάκτηση του τίτλου εντός συνόρων είναι ζήτημα τιμής. Ποντάρουν στην ασυνείδητη χαλάρωση που μπορεί να φέρει η απόλυτη επιτυχία στο «τριφύλλι» και θα προσπαθήσουν να διαφοροποιήσουν ελαφρώς τις αγωνιστικές τους συνήθειες για να ματσάρουν την απουσία του Φαλ.

Super Ενισχυμένη στον Nikola Milutinov 14+ πόντοι, 2.67 από 2.22

Ο τρόπος που χτύπησε ο Παναθηναϊκός της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό, μπορεί να αποτελέσει έναν καλό οδηγό για τον Έργκιν Αταμάν σε αυτούς τους τελικούς. Η μεγάλη αδυναμία της -συνολικά πολύ καλής- ερυθρόλευκης άμυνας βρίσκεται στο transition και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν στο πρώτο ματς να χτυπήσουν εκεί τους Πειραιώτες. Ο Ναν ως χειριστής (οφείλει να μείνει μακριά από λάθη) σε αυτές τις καταστάσεις θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό. Παίχτες-κλειδιά για τους πράσινους μπορούν να είναι οι Τζέριαν Γκραντ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι θα αναλάβουν τη δύσκολη αποστολή της αναχαίτισης του διδύμου Κάνααν-Πίτερς ενώ παράλληλα θα πρέπει να εμφανιστούν αποτελεσματικοί στις εκτελέσεις θέσεως που δεδομένα θα βρει ο Παναθηναϊκός.

Super Ενισχυμένη στον Mathias Lessort 15+ πόντοι 2.67 από 2.22

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ποντάρει στους snipers του, οι οποίοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ειδικά ο Πίτερς, διανύει εξαιρετικό φεγγάρι από το F4 και έπειτα. Μένει να δούμε εάν θα συνεχίσει να είναι το ίδιο αποτελεσματικό απέναντι στον Ερναγκόμεθ που μέχρι τώρα έχει δείξει ότι μπορεί να αμυνθεί καλά στον Αμερικανό των ερυθρολεύκων. Παίχτης-κλειδί για τον Ολυμπιακό (πέραν του ψυχολογικού ηγέτη Κώστα Παπανικολάου), ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Αναμένεται να πάρει σημαντικά λεπτά και στις δύο θέσεις των ψηλών όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Έχει την ποιότητα να παράγει και να κουβαλήσει τους ερυθρόλευκους στο επιθετικό κομμάτι με το πληθωρικό του, μέσα-έξω παιχνίδι.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!

Πάμε για μια κλειστή μάχη μεγάλης έντασης, η οποία αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Καθοριστική παράμετρος η αποτελεσματικότητα στο περιφερειακό σουτ, ακριβώς γιατί σε μια τέτοια (κλειστή) αναμέτρηση η σημασία τέτοιων εύστοχων εκτελέσεων είναι τεράστια.

Bet Builder με Filip Petrusev Πόντοι 7+ και Juancho Hernangomez Πόντοι 3+ σε απόδοση 2.64 στη Stoiximan

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog