Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Novibet «πάει στο Ευρωπαϊκό της Γερμανίας

Η Novibet «πάει στο Ευρωπαϊκό της Γερμανίας

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/6/2024 13:20
Νέα καμπάνια σε συνεργασία με τη 4WiseMonkeys

Μία πλατεία της Γερμανίας γεμάτη με ανυποψίαστους φιλάθλους ευρωπαϊκών ομάδων αποτελεί το σκηνικό της νέας καμπάνιας της Novibet για το Ευρωπαϊκό της Γερμανίας. Δύο παλιοί μας γνώριμοι από την περσινή Sportsbook καμπάνια κάνουν την εμφάνισή τους και το πάρτι ξεκινά!

Με το “Novibet Θέλω”, τη διασκευή του Freed From Desire που τραγούδησε όλη η Ελλάδα, οι πρωταγωνιστές μας εξάγουν το φίλαθλο πνεύμα τους και στους φιλάθλους των ευρωπαϊκών ομάδων ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν στο app της Novibet. Άγγλοι, Γάλλοι, Ιταλοί και Γερμανοί μπαίνουν στον χορό και γίνονται «ένα», τραγουδώντας για τις εθνικές τους ομάδες και τη Novibet.Oι πρωταγωνιστές σε ρόλο μαέστρου συντονίζουν τις παρέες των ευρωπαίων και με τη βοήθεια μίας μπάντας πλανόδιων μουσικών, δίνουν το έναυσμα για να ξεκινήσουν τα συνθήματα. Η μουσική ξεκινά και ακολουθεί… ντελίριο! Η γραφική γερμανική πλατεία μετατρέπεται σε ένα απέραντο Novibet party με τεράστια ηχεία, DJ, γιγαντοοθόνες, σημαίες, λάβαρα, κομφετί και ξέφρενο χορό.

Η Novibet αφήνει το δικό της στίγμα στο Ευρωπαϊκό της Γερμανίας, δίνοντας παλμό σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Κι έτσι, όλη η Ευρώπη… «Novibet Θέλει»!

Την παραγωγή ανέλαβε η Αvion, με σκηνοθέτη τον Χρήστο Κανάκη, ενώ τη μουσική επιμελήθηκε η Yellowgroove.