Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Betsson: Μία σούπερ προσφορά* στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Betsson: Μία σούπερ προσφορά* στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/6/2024 15:42
Ο πρώτος τελικός του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, παίζει στην Betsson με μία σούπερ προσφορά*!

Οι δύο «αιώνιοι» ρίχνονται στην μάχη για την κούπα του πρωταθλητή με το πρώτο ματς να γίνεται την Τετάρτη στις 21:15 στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έρχεται με τη φόρα της κατάκτησης της Ευρωλίγκας και αποτελεί το μεγάλο φαβορί, ενώ ο Ολυμπιακός έχει την απουσία του Φαλ να τον ταλανίζει στο «5».Όποιος νικήσει θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση, ενώ όποιος χάσει θα γεμίσει με ένα ακόμα άγχος, ενόψει και του δεύτερου τελικού που γίνεται την Παρασκευή στις 21:30 στο ΣΕΦ.


Στην Betsson το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός παίζει με μία σούπερ προσφορά*!

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εσύ κατέβασες το νέο App της Betsson για iOS και Αndroid; Σε αυτό μπορείς να διασκεδάζεις πάντα στο 100%, βρίσκοντας σούπερ προσφορές* στο Live Καζίνο και απίστευτες ρουλέτες, Blackjack Τραπέζια και Game Shows!

Επίσης παίζεις Στοίχημα με Ενισχυμένες Αποδόσεις στις top διοργανώσεις, με ανανεωμένο Bet Builder και Τουρνουά αλλά και σούπερ προσφορές* για το Ευρωπαϊκό!

Betsson, ένα στοίχημα κάνει την διαφορά!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις