Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα με σούπερ Μπεργκ

Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα με σούπερ Μπεργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2014 21:43
Με τον Μάρκους Μπεργκ να πετυχαίνει χατ-τρικ (26’, 56’, 74’), ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-1 τον Άρη στη Λεωφόρο και μείωσε προσωρινά τη διαφορά του στο -2 από την δεύτερη θέση. Έχασε πέναλτι στο 35’ ο Τάτος, ισοφάρισε προσωρινά ο Μανιάς (40’), όμως ο Κλωναρίδης (45’) ξαναέδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους».

Μια εβδομάδα μετά την πολύ καλή εμφάνιση του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλαή και την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας για το φιλικό με την Τουρκία, ο Μάρκους Μπεργκ είχε ξανά… κέφια, καθώς με προσωπικό χατ-τρικ (26’, 56’, 74’) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη του Παναθηναϊκού με 4-1 επί του Άρη στη Λεωφόρο, με τον ίδιο να φτάνει τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δυσκολεύονταν στα πρώτα λεπτά να δημιούργησε καθαρές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 23’ οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Γιαννίτση, ωστόσο τρία λεπτά μετά ο Μπεργκ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στην αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Μετά το γκολ, ο Άρης βγήκε μπροστά και στο 32’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Οικονομόπουλος κέρδισε πέναλτι (ανύπαρκτο) σε επαφή με τον Μέντες, όμως ο Κοτσόλης είπε «όχι» στον Τάτο. Παρόλα αυτά στο 40’, οι «κίτρινοι» κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Μανιά, όμως στο 45’ ο Κλωναρίδης ξαναέδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, τη… σκυτάλη πήρε ξανά ο Μπεργκ ο οποίος με κεφαλιά στο 56’ και με τακουνάκι στο 74’, διαμόρφωσε το τελικό 4-1, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, με τον Κλωναρίδη να χάνει ευκαιρία στο 76’ για το 5-1, ενώ στο 80΄ οι «πράσινοι» φώναξαν για νέο πέναλτι σε ανατροπή του Μαρινάκη, με τον διαιτητή Θάνο ωστόσο να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, το οποίο έληξε χωρίς να σημειωθεί άλλο γκολ.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 55 βαθμούς και μείωσε προσωρινά στους 2 τη διαφορά του από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο που ισοβαθμούν στην τελευταία θέση, ενώ από την άλλη ο Άρης παρέμεινε τελευταίος με 19 βαθμούς και μόνο με θαύμα θα μείνει στην κατηγορία.

Νίκη στα Πηγάδια για Αστέρα, δεν έφτανε η γκολάρα του Νούνιεζ στον ΟΦΗ


Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα με σούπερ Μπεργκ
Στην 5η θέση με 2 βαθμούς λιγότερους από τον Παναθηναϊκό ακολουθεί ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος κέρδισε με 1-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια και έφτασε τους 51 βαθμούς.

Μια πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια για ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ πήρε ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος με γκολ του Μπαράλες (60’) κέρδισε με 1-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Λίγες καλές στιγμές στο παιχνίδι, με την Ξάνθη να είχε μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι του Κάλβο στις καθυστερήσεις για να πάρει την ισοπαλία.

Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα με σούπερ Μπεργκ
Από την άλλη, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Ηράκλειο με τον Νούνιεζ να περνάει στο παιχνίδι και να πετυχαίνει υπέροχο γκολ στο 86’, ωστόσο ο Τσάβες με όμορφο σουτ στις καθυστερήσεις, «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλίας.

Καλύτερος, κυρίως στο πρώτο 45λεπτό ο ΟΦΗ ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Βελλίδη. Τη λύση έδωσε όμως στο 86’ με εξαιρετικό σουτ ο Νούνιεζ που είχε περάσει στο παιχνίδι πριν έξι λεπτά για το 1-0.

Ωστόσο στο 90+2’ ένας άλλος Αργεντινός, ο Τσάβες με ωραίο σουτ, «πάγωσε» το «Γεντί Κουλέ», διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.