Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Μάν. Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Μάν. Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2014 16:59
Λίγες ημέρες μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3-0 της Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και διατήρησε ζωντανές της ελπίδες της για την έξοδο στην Ευρώπη.

Μια σπουδαία νίκη στην μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία κέρδισε με 3-0 την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην 6η θέση και στο -5 από την 5η Τότεναμ η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο με εξαίρεση μια καλή στιγμή με το δοκάρι του Γιανουζάι έπειτα από απόκρουση του Φόστερ, δυσκολευόταν να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες.

Ωστόσο στο 34’ έπειτα από φάουλ του Φαν Πέρσι, ο Τζόουνς έπιασε την κεφαλιά και έδωσε τη λύση για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, η οποία άντεξε την πίεση στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, και στο 65’ «κλείδωσε» τη νίκη με κεφαλιά του Ρούνεϊ ο οποίος «έγραψε» το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 82’ με ωραίο σουτ ο Γουέλμπεκ, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα, με την Γιουνάιτεντ να επικεντρώνεται πλέον στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την Λίβερπουλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.