Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Χολέμπας, Μανιάτη και Τσόρι στην Τούμπα

Χωρίς Χολέμπας, Μανιάτη και Τσόρι στην Τούμπα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2014 14:40
Χωρίς τους Χολέμπας, Μανιάτη και Τσόρι θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ολυμπιακός, καθώς ο Μίτσελ προτίμησε να τους δώσει «ανάσες» εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χωρίς τρία βασικά στελέχη του θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ολυμπιακός, αφού ο Μίτσελ προτίμησε να ξεκουράσει τους Χολέμπας, Μανιάτη και Τσόρι εν όψει του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ».

Από την άλλη, ο Σέποβιτς προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ στους «εκλεκτούς» του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται οι Πελέ και Τόρες όπως και ο Ιμπαγάσα.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Μαρκάνο ο οποίος έκανε ατομικό και θεραπεία, όπως και ο Σαβιόλα, ενώ ο Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής που ακολουθεί.

Στην προπόνηση του Σαββάτου οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την κατοχή και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με διπλό και στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Η αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρης, Σέποβιτς, Τόρες και Βαλντές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.