Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έριξε τεσσάρα στην Τότεναμ η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Έριξε τεσσάρα στην Τότεναμ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2014 21:32
Με την Τσέλσι να εκμεταλλεύεται τα λάθη της Τότεναμ και να πετυχαίνει τέσσερα γκολ στην επανάληψη, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήρε εμφατική νίκη με 4-0 στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και ξέφυγε προσωρινά με 7 βαθμούς στην κορυφή του πρωταθλήματος. Δύο γκολ ο Μπα, από ένα οι Ετό και Αζάρ, αποβλήθηκε στο 60’ ο Καμπούλ για την Τότεναμ.

Η Τσέλσι ήταν η νικήτρια στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», καθώς οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των «πετεινών» στην άμυνα και πήραν μια μεγάλη νίκη με 4-0 που τους επιτρέπει να ξεφύγουν έστω και προσωρινά με +7 από Λίβερπουλ και Άρσεναλ που έχουν παιχνίδι λιγότερο αλλά και με +9 από την Σίτι που «χρωστάει» ακόμα τρία παιχνίδια.

Μετά από έναν μέτριο μέρος, όπου η Τότεναμ κατάφερε να μπλοκάρει την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο και ήταν αυτή που δημιούργησε ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, οι φιλοξενούμενοι τα… θαλάσσωσαν στο δεύτερο μέρος.

Και αυτό διότι μετά από λάθος γύρισμα του Βερτόνχεν στο 56’ ο Ετό δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να ανοίξει το σκορ για την Τσέλσι, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Καμερουνέζος κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του Καμπούλ, επιτρέποντας στον Αζάρ να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα για το 2-0.

Τη… σκυτάλη ανέλαβε ο Ντέμπα Μπα ο οποίος πέρασε στο 76’ και πρόλαβε να πετύχει δύο γκολ σε ένα λεπτό, κάνοντας το 3-0 στο 88’ ενώ στο 89’ μετά από νέο τραγικό λάθος της Τότεναμ, διαμόρφωσε σε κενή εστία το τελικό 4-0 για τους «μπλε».

Στους 66 βαθμούς η Τσέλσι που βλέπει -έστω και προσωρινά- από μακριά τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, ενώ η Τότεναμ έμεινε στους 53 και στην 5η θέση, βλέποντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πλησιάζει στο -5, ενώ αν η Έβερτον πάρει και τα δύο παιχνίδια που «χρωστάει» τότε θα την περάσει για ένα βαθμό στην βαθμολογία.

Ο πανηγυρισμός του… παππού Ετό στο πρώτο γκολ (κατηγορήθηκε πως είναι 39 ετών και όχι 33):


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.