Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Διέλυσε (και) τη Βόλφσμπουργκ η Μπάγερν

Μπουντσελίγκα: Διέλυσε (και) τη Βόλφσμπουργκ η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2014 19:21
Η Βόλφσμπουργκ… τόλμησε να προηγηθεί απέναντι στη Μπάγερν και το πλήρωσε, καθώς οι Βαυαροί την διέλυσαν με 6-1 στην έδρα της και συνέχισαν το πάρτι που έχουν στήσει τη φετινή σεζόν στη Γερμανία, ξεφεύγοντας προσωρινά με +23 από την δεύτερη Ντόρτμουντ, ενώ παρέμειναν αήττητοι.

Ότι θέλει κάνει στη φετινή Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τη Βόλφσμπουργκ στο 17’ από το γκολ του Νάλντι, ωστόσο οι πρωταθλητές Γερμανίας και Ευρώπης την… τιμώρησαν, πετυχαίνοντας έξι γκολ στη συνέχεια, για να φύγουν με μια μεγάλη νίκη (6-1) από τη «Βολφσβαγκεν Αρίνα».

Ο Σακίρι στο 26’ ισοφάρισε σε 1-1 για τους Βαυαρούς, ενώ στη συνέχεια Μίλερ (63’, 78’) και Μάντζουκιτς (66’, 80’) πέτυχαν από δύο γκολ, «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας τους, με τον Ριμπερί να βάζει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στο 71ο λεπτό.

Έτσι η Μπάγερν πήρε την 16η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, ξέφυγε προσωρινά με 23 βαθμούς από τη δεύτερη Ντόρτμουντ, ενώ διατήρησε το αήττητο της στην Γερμανία

Ξέσπασε η Σάλκε, απογοητεύση για Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ


Μπουντσελίγκα: Διέλυσε (και) τη Βόλφσμπουργκ η Μπάγερν
Με τον Χούντελαρ να πετυχαίνει χατ-τρικ (6’, 28’, 79’), η Σάλκε κέρδισε με 4-0 την Χόφενχάιμ στην έδρα της και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες μετά τις δύο συντριβές από Ρεάλ (1-6) και Μπάγερν (1-5), «σκαρφαλώνοντας» στην 3η θέση με 44 βαθμούς.

Συγκάτοικος της είναι η Λεβερκούζεν που συνεχίζει να απογοητεύει, καθώς έμεινε ισόπαλη 1-1 στην έδρα του Ανόβερο, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια πρωταθλήματος!

Η κατρακύλα συνεχίζεται και για τη Γκλάντμπαχ η οποία παρότι πήρε προβάδισμα από το 5’ με γκολ του Ράφαελ, ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της από την Άουγκσμπουργκ, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 8η θέση, αγνοώντας τη νίκη για 8 αγωνιστικές.

Στα άλλα παιχνίδια, Στουτγκάρδη και Μπρανουνσβάιγκ ήρθαν ισόπαλες 2-2, ενώ ισόπαλο, 1-1 έληξε και το παιχνίδι του Αμβούργου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.