Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο «International Champions Cup» ο Ολυμπιακός

Στο «International Champions Cup» ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2014 18:43
Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο τουρνουά προετοιμασίας «International Champions Cup» που θα διαρκέσει από τις 26 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου.

Την 1η Φεβρουαρίου έγινε γνωστό πως ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο τουρνουά προετοιμασίας «International Champions Cup» και σήμερα, σε ειδική εκδήλωση στο Μαϊάμι, ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.

Το τουρνουά θα αρχίσει στις 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Αυγούστου και θα διεξαχθεί σε 13 πολιτείες. Οι 8 ομάδες θα χωριστού σε δύο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων με τους νικητές να φτάνουν στα ημιτελικά και τον τελικό να γίνεται στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις Λίβερπουλ (26 Ιουλίου, Σικάγο), Μάντσεστερ Σίτι (30 Ιουλίου Νέα Υοόρκη) και Μίλαν (2 Αυγούστου, Τορόντο) και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των αγώνων και τη διάθεση εισιτηρίων.

Στο «International Champions Cup» ο Ολυμπιακός
Το παρών στην επίσημη παρουσίαση του τουρνουά στο Μαϊάμι έδωσε ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Πιερ Ισά ο οποίος δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή και περηφάνια για εμάς, την ομάδα του Ολυμπιακού, το να βρισκόμαστε εδώ, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης! Η θέση μας είναι εδώ και στόχος μας είναι το να δείξουμε την καλύτερη εικόνα για τους θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα βρεθούμε κοντά στην ελληνική Ομογένεια στις ΗΠΑ»!

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας το να βρεθούμε δίπλα στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Ακόμη μεγαλύτερη χαρά μας δίνει το γεγονός ότι θα βρεθούμε κοντά στους ομογενείς των ΗΠΑ! Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο μέγεθος και η συμμετοχή του στο ICC είναι μία ακόμη μεγάλη απόδειξη»!

Να σημειωθεί πως πέρσι είχαν λάβει μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά οι Γιουβέντους, Τσέλσι, Μίλαν, Ίντερ, Βαλένθια, Έβερτον, Ρεάλ και Λος Άντζελες Γκάλαξι, με την Ρεάλ να κερδίζει στον τελικό την Τσέλσι με 3-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.