Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφωνία Super League-Football League για «2+1»

Συμφωνία Super League-Football League για «2+1»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2014 15:19
H Football League δέχτηκε τελικά την πρόταση της Super League για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν στο τέλος της σεζόν. Πέρασε το «2+1».

Μπορεί να χρειάστηκε να φτάσουμε στο δεύτερο μέρος της σεζόν για να βρεθεί τελικώς μια αποδεκτή λύση, ωστόσο τελικώς επήλθε συμφωνία μεταξύ της Super League και της Football League για το πόσες ομάδες θα προβιβάζονται στη πρώτη κατηγορία και θα υποβιβάζονται στην δεύτερη.

Συγκεκριμένα πέρασε το μοντέλο «2+1» που εφαρμόζεται στη Γερμανία και προβλέπει απευθείας υποβιβασμό των δύο τελευταίων της Super League, απευθείας άνοδο των δύο πρώτων της Football League, αλλά και έναν αγώνα μπαράζ μεταξύ του 16ου της πρώτης κατηγορίας με τον τρίτο των πλει-οφ της δεύτερης κατηγορίας για να κριθεί αν θα σωθεί ο πρώτος ή θα ανέβει ο δεύτερος.

Η πρόταση έγινε δεκτή με ψήφους 13 υπέρ, 6 κατά και ένα λευκό. Κατά της πρότασης τάχθηκαν Ηρακλής, Καβάλα, Παναχαϊκή, Αιγινιακός, Κέρκυρα και Αστέρας Μαγούλας, ενώ λευκό ψήφισε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα υπάρξει οικονομικό αντάλλαγμα το οποίο θα καταλήξει στο χαμένο του μπαράζ αν αυτός προέρχεται από τη Football League.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.