Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απειλεί τη Μπιλμπάο για το… σεντόνι η Βιγιαρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απειλεί τη Μπιλμπάο για το… σεντόνι η Βιγιαρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2014 02:15
Η Βιγιαρεάλ πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, επικράτησε με 3-1 της Οσασούνα και πλησίασε στους τρεις τη διαφορά της από την 4η Μπιλμπάο, δείχνοντας πως θα παλέψει για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Η ισοπαλία (1-1) της Μπιλμπάο με την Ρεάλ στο «Σαν Μαμές» την Κυριακή επέτρεψε στην Βιγιαρεάλ να πλησιάσει σε απόσταση «αναπνοής» από την 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον κέρδιζε την Οσασούνα στην έδρα της.

Γι’ αυτό και το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, κέρδισε με 3-1 την αντίπαλο της στο «Μαδριγάλ» και πλησίασε στους τρεις τη διαφορά της από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Περμπέ με δύο γκολ (47’, 75’) ενώ ενδιάμεσα σκόραρε και ο Τριγέρος (55’), με την Οσασούνα να μειώνει απλώς στο 87’ για το τελικό 3-1 με το 8ο εφετινό γκολ του Οριόλ Ριέρα.

Έτσι η Βιγιαρεάλ έφτασε τους 40 βαθμούς, τρείς λιγότερους από την 4η Μπιλμπάο και τέσσερις περισσότερους από την 6η Σοσιεδάδ, με την Οσασούνα αντίθετα να μένει στην 16η θέση με 22 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.