Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκτός λίστας για το Γιουρόπα Λιγκ ο Χακόμπο

Εκτός λίστας για το Γιουρόπα Λιγκ ο Χακόμπο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2014 16:38
Εκτός της λίστας των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ είναι ο Σανθ Χακόμπο, με τον Χούμπ Στέφενς να συμπεριλαμβάνει παράλληλα τρεις από τους νεοαποκτηθέντες.

Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ δήλωσε ο ΠΑΟΚ στην UEFA.

Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Σανθ Χακόμπο ο οποίος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται, αλλά ούτε ο Νίκος Σπυρόπουλος, που δεν ήταν ούτε σε αυτήν της φάσης των ομίλων.

Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα, το κενό του Χακόμπο θα καλύψει ο νεοαποκτηθέντας Γκσπούρνινγκ, ενώ στη λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Ινσαουράλδε και Μαντούρο σε αντίθεση με τους Μάρτενς, Χούσεν και Νάτχο οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Σε σχέση με τη λίστα που είχε δηλωθεί το καλοκαίρι, αφαιρέθηκαν τα ονόματα των Χακόμπο, Λόπεθ, Λόρενς, Γκαρσία, Τζανδάρη, Νέτσιντ, Κωνσταντινίδη, Ποζατζίδη και Τζιόλη.

Αναλυτικά


Λίστα Α

Λίνο, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Γιακουμής, Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Ινσαουράλδε, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Λάζαρ, Βίτορ, Μαντούρο, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Στοχ, Τζαβέλλας, Βούκιτς.

Λίστα Β

Κουλούρης, Κάτσε, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαβββίδης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.