Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε φιλικά με Λίβερπουλ, Μαν. Σίτι και Μίλαν ο Ολυμπιακός»!

«Έκλεισε φιλικά με Λίβερπουλ, Μαν. Σίτι και Μίλαν ο Ολυμπιακός»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2014 22:17
Σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά προετοιμασίας φέρεται πως θα πάρει μέρος ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα αγωνιστεί στο «International Champions Cup» μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα!

Απέναντι σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα βρεθεί αντιμέτωπος το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, θα λάβει μέρος στο τουρνουά προετοιμασίας «International Champions Cup» το οποίο διεξάγεται το καλοκαίρι (26/7 - 4/8) στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο φέρεται πως ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο φιλικό τουρνουά μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα!

Μάλιστα η βρετανική «telegraph» έβγαλε στην επιφάνεια και το πρόγραμμα, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ στο Τορόντο στις 26 Ιουλίου, την Μάντσεστερ Σίτι στις 30 του ίδιου μήνα στην Νέα Υόρκη και την Μίλαν στις 2 Αυγούστου στο Τορόντο.

Σημειώνεται πως πέρσι είχαν λάβει μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά οι Γιουβέντους, Τσέλσι, Μίλαν, Ίντερ, Βαλένθια, Έβερτον, Ρεάλ και Λος Άντζελες Γκάλαξι, με την Ρεάλ να κερδίζει στον τελικό την Τσέλσι με 3-1.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα σε 12 πόλεις και συγκεκριμένα σε Ντάλας, Ουάσινγκτον, Σικάγο, Πίτσμπουργκ, Ντένβερ, Μαϊάμι, Φοίνιξ, Σάρλοτ, Αν Άρμπορ, Χάρτφορντ, Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια.

Το ανεπίσημο πρόγραμμα, όπως έχει κυκλοφορήσει για τον Ολυμπιακό:

26 Ιουλίου

Ολυμπιακός-Λίβερπουλ, Σικάγο, 22:00 ώρα Ελλάδος (18:00 τοπική ώρα)

30 Ιουλίου

Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός, Νέα Υόρκη, 02:00 ώρα Ελλάδος (21:00 τοπική ώρα)

2 Αυγούστου

Μίλαν-Ολυμπιακός, Τορόντο, 21:00 ώρα Ελλάδος (14:00 τοπική ώρα)

Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 3 Αυγούστου και ο τελικός στις 4 Αυγούστου στο Μαϊάμι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.