Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: «Καθάρισε» με Τέγιο και Μέσι η Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: «Καθάρισε» με Τέγιο και Μέσι η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2014 01:24
Με τον Τέγιο να πετυχαίνει χατ-τρικ (και τα τρία γκολ από ασίστ του Μέσι) η Μπαρτσελόνα πέρασε με 4-1 από την έδρα της Λεβάντε, εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και πήρε ρεβάνς για την απώλεια στο πρωτάθλημα.

Όπως και πριν τέσσερις ημέρες στην Πριμέρα, η Λεβάντε πήρε προβάδισμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα με γκολ του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Ναμπίλ Ελ Ζαρ, στο 31ο λεπτό, ωστόσο, αυτή την φορά οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν μια εμφατική νίκη με 4-1.

Η ισοφάριση ήρθε στο 53’ όταν μετά από προσπάθεια των Βύντρα και Χουανφραν να διώξουν τη μπάλα, ο δεύτερος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, πετυχαίνοντας ένα αστείο αυτογκόλ!

Την «σκυτάλη» από τον πρώην άσο της ΑΕΚ πήρε ο Τέγιο, ο οποίος με προσωπικό χατ-τρικ (60’, 81’, 86’), μετά από τρεις ασίστ του Μέσι (!) διαμόρφωσε το τελικό 4-1 και «καθάρισε» την πρόκριση για την Μπαρτσελόνα, η οποία μόνο με… θαύμα δεν θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Εκεί θα αντιμετωπίσει -εκτός απροόπτου- την Σοσιεδάδ η οποία κέρδισε με 3-1 την Σανταντέρ στο πρώτο παιχνίδι και βρίσκεται με το ένα πόδι στους «4» του θεσμού.

Τα αποτελέσματα των πρώτων ματς των «8»:


Τρίτη

Εσπανιόλ - Ρεάλ 0-1

Τετάρτη

Σοσιεδάδ - Σανταντέρ 3-1

Λεβάντε - Μπαρτσελόνα 1-4

Πέμπτη

Ατλέτικο - Μπιλμπάο (22:00)

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά


Λεβάντε/ Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάθ/ Σανταντέρ

Εσπανιόλ/ Ρεάλ – Ατλέτικο/Μπιλμπάο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.