Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Η Μονπελιέ απέκλεισε την Παρί μέσα στο «Παρκ Ντε Πρενς»!

Κύπελλο Γαλλίας: Η Μονπελιέ απέκλεισε την Παρί μέσα στο «Παρκ Ντε Πρενς»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2014 00:04
Μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο Γαλλίας, καθώς η Μονπελιέ κέρδισε με 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο «Παρκ Ντε Πρένς» και την απέκλεισε από τους «16» του θεσμού!

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε ήττα-σοκ με 2-1 από την Μονπελιέ μέσα στο «Παρκ Ντε Πρενς» και έμεινε νωρίς νωρίς εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Γαλλίας!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κονγκρέ στο 20’ και παρά την ισοφάριση του Καβάνι στο 30’ για τους πρωταθλητές Γαλλίας, ο Μοντάνιο έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 69’.Η είσοδος του Ιμπραΐμοβιτς στο δεύτερο μέρος δεν βοήθησε την Παρί να ανατρέψει την κατάσταση, με αποτέλεσμα η Μονπελιέ να πάρει μια μεγαλειώδη πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Νωρίτερα, η Μονακό πήρε την πρόκριση με τη νίκη της (3-0) κόντρα στην Σασελέ, ωστόσο έχασε τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ενώ στους «16» πέρασε και η Λιόν νικώντας με 3-1 στην έδρα της Ιζόρ!

Αντίθετα, η Τουλούζ αποκλείστηκε καθώς έχασε στην έδρα της Μολέν (2-1), ενώ θύμα έκπληξης έπεσε και η κάτοχος του τίτλου Μπορντό, η οποία έχασε στα πέναλτι από την Ιλ Ρους μετά το τελικό 0-0!

Στα χθεσινά παιχνίδια, η Νις απέκλεισε την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» με το εντυπωσιακό 5-4, ενώ η Λιλ επικράτησε με 3-0 της Κρουά και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.