Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2014 22:23
Με γκολ του Σέποβιτς στο 79΄ ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα, «σφράγισε» την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Έχοντας «προίκα» το 4-0 του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να… ιδρώσει στον επαναληπτικό με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Σέποβιτς στο 79ο λεπτό.

Οι δύο προπονητές παρέταξαν σχήμα με αρκετές αλλαγές, με τον Αστέρα να είχε καλές στιγμές για γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Μουνάφο να αστοχεί με το κεφάλι στο 5΄ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 22’ ο Μέγιερι βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Χουάνμα.

Μάλιστα στο 42’ οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με τον Ζησόπουλο, ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ σε μία δύσκολη φάση (η γωνία της τηλεοπτικής λήψης δεν βοήθησε) .

Στην επανάληψη, ο Μίτσελ έριξε στο παιχνίδι τους Ιμπαγάσα και Σέποβιτς και οι δύο τους συνεργάστηκαν εξαιρετικά στο 79’ με τον δεύτερο να χρίζεται σκόρερ τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» με συνολικό σκορ 5-0 προκρίθηκαν στα προημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.