Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλείστηκε στα πέναλτι η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ!

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλείστηκε στα πέναλτι η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2014 00:34
Μετά την άσχημη πορεία της στο πρωτάθλημα, τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε εκτός τελικού του Λιγκ Καπ, καθώς ηττήθηκε από την Σάντερλαντ στην διαδικασία των πέναλτι με 2-1, έπειτα από το 2-1 της κανονικής διάρκειας (1-0) και της παράτασης. Με Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό (2/3) η Σάντερλαντ, εχασαν τέσσερα πέναλτι οι παίκτες του Μόγιες!

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο «Όλντ Τράφορντ», η Σάντερλαντ κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι και πήρε ιστορική πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ, εκεί όπου θα «διασταυρώσει τα ξίφη» της με την Μάντσεστερ Σίτι.

Έχοντας «προίκα» το 2-1 του πρώτου αγώνα, η ουραγός της Πρέμιερ Λιγκ ήθελε απλώς να υπερασπιστεί το υπέρ της προβάδισμα στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Ωστόσο το γκολ του Έβανς στο 37’ έδωσε το προβάδισμα στους «κόκκινους διαβόλους», με το 1-0 να μένει μέχρι τη λήξη των 90 λεπτών και το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση καθώς τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλείστηκε στα πέναλτι η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ!
Στον έξτρα χρόνο όμως τα εκτός έδρας γκολ μετράνε κανονικά και έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας πετύχει γκολ στο «Στέντιουμ Οφ Λάιτ» κρατούσε στα χέρια της πρόκριση για τον τελικό.

Παρόλα αυτά στο 119’ ο Μπάρντσλεϊ ισοφάρισε σε 1-1 χάρη σε ένα σουτ εκτός περιοχής, με τον Ντε Χέα να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα!

Το γκολ αυτό έδινε την πρόκριση στην Σάντερλαντ, ωστόσο η Γιουνάιτεντ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς στο 121' ο Χαβιέρ Ερνάντες με κοντινό πλασέ σε κενό τέρμα από ασίστ του Γιανουζάι, «λύτρωσε» την ομάδα του, στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι!

Εκεί όμως παρά τις σωτήριες επεμβάσεις του Ντε Χέα, οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες αποδείχθηκαν ιδιαίτερα άστοχοι, καθώς μόνο ο Φλέτσερ βρήκε δίχτυα, με τους Γουέλμπεκ, Γιανουζάι, Τζόουνς και Ραφαέλ να αποτυγχάνουν!

Έτσι η Σάντερλαντ με σκόρερ τους Μάρκος Αλόνσο και Κι Σουνγκ-Γιονγκ επικράτησε με 2-1 και πήρε ιστορική πρόκριση για τον τελικό του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Σάντερλαντ προκρίνεται σε τελικό του Λιγκ Καπ, έχοντας μια αποτυχημένη απόπειρα να κατακτήσει στον τίτλο το 1985, χάνοντας με 1-0 από την Νόριτς στο Γουέμπλει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.