Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φόβοι πως χάνει το Μουντιάλ ο Φαλκάο!

Φόβοι πως χάνει το Μουντιάλ ο Φαλκάο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2014 20:36
Άσχημα νέα για την Μονακό και την εθνική Κολομβίας, καθώς ο Ρανταμέλ Φαλκάο τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα Κυπέλλου των Μονεγάσκων με την Σασελέ για το Κύπελλο Γαλλίας και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο παίκτης κινδυνεύει να χάσει και το Μουντιάλ!

Μπορεί ο Ρανταμέλ Φαλκάο να σκόραρε το πρώτο γκολ στην νίκη (3-0) της Μονακό επί της… Σασελέ (ομάδα τέταρτης κατηγορίας) για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Γαλλίας, ωστόσο ο Κολομβιανός φορ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου…

Μάλιστα οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου είναι σοκαρίστηκες, καθώς κάνουν λόγο πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ενώ δεν θα προλάβει ούτε το Μουντιάλ της Βραζιλίας (η Κολομβία είναι αντίπαλος της Ελλάδας)!

Ασφαλέστερα συμπεράσματα θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ώρες, με την Μονακό να ανακοινώνει πως ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Βέβαια, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν στηλιτεύσει την επιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι να χρησιμοποιήσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές κόντρα σε ομάδα τέταρτης κατηγορίας, κάτι που απέφερε τελικά τον τραυματισμό του Κολομβιανού φορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.