Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Stoiximan Super League: Η τελική βαθμολογία και τα δεδομένα για πλέι οφ και πλέι άουτ

Stoiximan Super League: Η τελική βαθμολογία και τα δεδομένα για πλέι οφ και πλέι άουτ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/3/2023 23:07
Η κανονική περίοδος των 26 αγωνιστικών της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε με την συνέχεια πάντως να αναμένεται η πιο ενδιαφέρουσαν των τελευταίων ετών σε πλέι οφ και πλέι άουτ αντίστοιχα.

Δείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος ΕΔΩ

Οι έξι «μονομάχοι» για την κορυφή και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αντίστοιχα έχουν γίνει γνωστοί εδώ και δύο εβδομάδες, με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να είναι «δυνατά» στην «μάχη» του τίτλου, ενώ αντίστοιχα Άρης και Βόλος θα παλέψουν για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 61 βαθμούς και σε συνδυασμό με τον θρίαμβο του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα της ΑΕΚ με 3-1, τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα προσπερνώντας την Ένωση που έμεινε στους 59 και με τους Πειραιώτες να είναι τρίτοι με 56, έχοντας βάλει πλέον «φωτιά» στην κούρσα του τίτλου, με τον ΠΑΟΚ -οποίος νίκησε 1-0 στον Βόλο την τοπική ομάδα- να ακολουθεί τέταρτος με 54.

Συγκεκριμένα προβλέπεται πως 1ος και 2ος θα βρίσκονται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αυτές που θα τερματίσουν στην 3η και 4η θέση θα πάρουν εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ αν ο Κυπελλούχος τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα (κάτι που θα γίνει όπως όλα δείχνουν με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να έχουν ισχυρό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό μετά τα πρώτα ματς), τότε και η 5η θέση θα δώσει εισιτήριο για την Ευρώπη, με τον τρίτο να οδηγείται έτσι στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Θυμίζουμε πως στα πλέι οφ οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο γύρους (εντός κι εκτός έδρας) σε ένα μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών, του οποίου το πρόγραμμα θα γίνει γνωστό αύριο (13/3) όταν και θα γίνει η σχετική κλήρωση.

Αντίστοιχα στα πλέι άουτ θα συμμετάσχουν Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, Λαμία, Ιωνικός και Λεβαδειακός με τις τρεις τελευταίες να δίνουν μεγάλη «μάχη» για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων που οδηγούν σε απευθείας υποβιβασμό στην Super League 2, αφού φέτος δεν υπάρχει μπαράζ παραμονής.

Οι ομάδες εδώ θα παίξουν μία φορά, ήτοι 7 αγωνιστικές σύνολο, με Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Ατρόμητο και Παναιτωλικό να δίνουν τέσσερα ματς εντός και τρία εκτός, ενώ ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, Λαμία και Λεβαδειακός αντίστροφα.

Το ημερολογιακό πρόγραμμα σε Πλέι Οφ και Πλέι Άουτ:

1η αγωνιστική / 18-19 Μαρτίου 2022

2η αγωνιστική / 1-2 Απριλίου 2022

3η αγωνιστική / 5 Απριλίου 2022

4η αγωνιστική / 8-9 Απριλίου 2022

5η αγωνιστική / 22-23 Απριλίου 2022

6η αγωνιστική / 26 Απριλίου 2022

7η αγωνιστική / 29-30 Απριλίου 2022

8η αγωνιστική / 3 Μαΐου 2022

9η αγωνιστική / 6-7 Μαΐου 2022

10η αγωνιστική / 13-14 Μαΐου 2022

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.