Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η εξήγηση Πασχαλάκη για το νέο του κούρεμα και η ατάκα για τη νίκη που «θα θυμούνται όλοι για πολλά χρόνια»

Η εξήγηση Πασχαλάκη για το νέο του κούρεμα και η ατάκα για τη νίκη που «θα θυμούνται όλοι για πολλά χρόνια»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/3/2023 22:37
Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μίλησε μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι για την αξία του εν λόγω αποτελέσματος αλλά και το νέο του κούρεμα με το «7» που τράβηξε την προσοχή.

Για νίκη που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια, αλλά και τον μακρύ δρόμο που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακό στην «μάχη τπου τίτλου μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που χαρακτήρισε τρέλλα της στιγμής το νέο του κούρεμα, με το οποίος τόνισε πως ήθελε να θυμίσει στους συμπαίκτες του πως ο κόσμος της ομάδας είναι πάντα μαζί τους.

Όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού:

Για το τι έφερε τη νίκη: «Η προσπάθεια όλων των παιδιών, ήμασταν ενωμένοι και αυτό φάνηκε. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε εδώ πέρα, είναι ιστορική νίκη. Θα ακούγεται πολλά χρόνια μετά αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα υπόλοιπα ματς. Έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μισό: «Άλλαξε το πλάνο. Το πλάνο δεν πήγαινε όπως το θέλαμε στο πρώτο, ευτυχήσαμε να το δούμε γρήγορα και το αλλάξαμε».

Για το «7» στο κεφάλι: «Ήταν τρέλα της στιγμής, ήθελα να δείξω και στους συμπαίκτες μου ότι ο κόσμος είναι μαζί μας».

Για τα πλέι οφ: «Είμαστε μέσα και μέχρι τελευταίο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να είμαστε μέσα, να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Μη μας ξεγράψει κανείς, το δείξαμε και σήμερα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.