Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Αν με νευριάζετε θα σας στέλνω για ύπνο»

Λουτσέσκου: «Αν με νευριάζετε θα σας στέλνω για ύπνο»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/3/2023 22:53
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ευδιάθετος και παρουσιάστηκε με όρεξη για χιούμορ μετά η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, δήλωσε πως όταν τον νευριάζουν θα τους στέλνει για... ύπνο, αναφερόμενος στην χαρακτηριστική κίνηση που έκανε όταν δεχόταν αποδοκιμασίες από τους φίλους της Λαμίας, ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του δημιουργούν πολλές φάσεις, αλλά πρέπει να αρχίσουν να σκοράρουν με μεγαλύτερη ευκολία και συχνότητα.

«Νομίζω ότι συνηθίσατε ο ΠΑΟΚ να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, όπως έκανε και σήμερα απλά δεν σκόραρε. Στο δεύτερο ημίχρονο αν εξαιρέσω ένα δεκάλεπτο που ήταν "μυστήριο" το παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο. Είχαμε πολλές πιθανότητες που αν τις αξιολογούσαμε διαφορετικά θα μπορούσαμε να είχαμε ένα τέρμα. Δεχθήκαμε μια ευκαιρία και είναι φυσιολογικό από μια ομάδα σαν τον Βόλο που είναι στην 5η θέση, αλλά νομίζω ότι δείξαμε μια διαφορετική ωριμότητα όταν το σκορ είναι σε ένα λεπτό σημείο».

Κλείνοντας μάλιστα δήλωσε γελώντας και με χιούμορ για την κίνησή του στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία: «Αν με νευριάζετε θα σας στείλω ξανά για ύπνο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.