Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση με Σκέποβιτς!

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση με Σκέποβιτς!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2013 20:00
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στον Φωκικό ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με 5-1 στο «Καραϊσκάκη» και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, με τον Σκέποβιτς να πετυχαίνει δύο γκολ στο ντεμπούτο του. Στις 30/10 η ρεβάνς, αποχώρησε τραυματίας ο Κάμπελ.

Διαδικαστικό χαρακτήρα αποκτά η ρεβάνς της 30ης Οκτωβρίου, καθώς ο Ολυμπιακός «καθάρισε» την πρόκριση για την επόμενη φάση, επικρατώντας του Φωκικού με 5-1, σε ένα παιχνίδι που το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο ντεμπούτο του Σκέποβιτς ο οποίος πέτυχε δύο γκολ αλλά και στην επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Το παιχνίδι… τελείωσε από νωρίς καθώς μόλις στο 8’ οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα τέρματα των Κάμπελ (4’) και Γιαταμπαρέ (8’). Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έριξε τον ρυθμό με τον Μίτσελ να βάζει στο δεύτερο μέρους τους Σκέποβιτς και Ιμπαγάσα αντί των Μήτρογλου και Ντομίνγκες.

Αυτό βοήθησε τους γηπεδούχους να βρουν ξανά ρυθμό και εν τέλει ο Σέρβος φορ έκανε το 3-1 στο 51’ με κεφαλιά.

Ο Φωκικός αντέδρασε στο 56’ και μείωσε σε 3-1 με τον Φράγκο, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-2 λίγο αργότερα, καθώς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Μέγιερι.

Αφού… γλίτωσε, ο Ολυμπιακός πέτυχε τέταρτο τέρμα με τον Ολαϊτάν στο 64’, ενώ ο Σκέποβιτς διαμόρφωσε το τελικό 5-1 στο 80’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Μετζανί, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκεζ (46’ Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν, Κάμπελ (34’ Βέργος), Μήτρογλου (46’ Σκέποβιτς).

Φωκικός (Κούτσης): Μελίσσας, Πεχλιβανόπουλος, Άλα, Ιγιάνγκα (84' Γεωργουσόπουλος), Σκαρίμπας, Γουόρντεν (87' Τζέκος), Θέος, Σιμονιάν, Άλβαρεζ, Πολυχρονάκης (16’ Φράγκος), Καλαγκάνης.

«Θύματα» εκπλήξεων οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ


Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση με Σκέποβιτς!
Στα άλλα παιχνίδια, Βέροια, Πανθρακικός και Λεβαδειακός γνώρισαν ήττες από ομάδες των μικρότερων κατηγοριών, ενώ ΠΑΣ και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι 0-0 κόντρα σε Αιγινιακό και Χανιά αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής Ψαχνών υποχρέωσε την Βέροια σε ήττα με 3-1, η Νίκη Βόλου κέρδισε με 2-1 τον Πανθρακικό, ενώ ο Λεβαδειακός έχασε με το ίδιο σκορ από τον Αστέρα Μαγούλας!

Πλέον οι «μεγάλοι» καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση στους επαναληπτικούς που θα διεξαχθούν στις 30-31 Οκτωβρίου εάν θέλουν να συνεχίσουν στο θεσμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:


Τρίτη

Νίκη Βόλου - Πανθρακικός 2-1
(40', 51' Ισαάκ / 12' Ρομέου)

Αστέρας Μαγούλας - Λεβαδειακός 2-1
(2’ Έβερετ, 48' πεν. Κάστρο / 67’ Ροζέριο)

Ηρακλής Ψαχνών - Βέροια 3-1
(36’ πεν., 53’ Κρητικός, 83’ Κοιλιάρας / 72’ Μάνος)

ΠΑΣ Γιάννινα - Αιγινιακός 0-0

Ολυμπιακός - Φωκικός 5-1
(4' Κάμπελ, 8' Γιαταμπαρέ, 51', 80' Σκέποβιτς, 64' Ολαϊτάν / 55' Φράγκος)

Αστέρας Τρίπολης - Χανιά 0-0

Πανιώνιος - Απόλλων Καλαμαριάς (20:30)

Παναθηναϊκός - Εργοτέλης (20:30)

Πέμπτη 26/9

Κέρκυρα - Παναιτωλικός (15:30)

Πιερικός - Καλλονή

Καλλιθέα - ΟΦΗ

Ηρακλής - Ξάνθη

Ολυμπιακός Βόλου - Άρης (18:00)

Φωστήρας - Ατρόμητος

Πλατανιάς - Απόλλων (20:30)

ΠΑΟΚ - Αναγέννηση Καρδίτσας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.