Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Αβραάμ κόντρα στον Φωκικό

Με Αβραάμ κόντρα στον Φωκικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2013 08:45
Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του θα αντιμετωπίσει τον Φωκικό ο Ολυμπιακός στν σημερινή αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας».

Μετά από αρκετό διάστημα, ο Μίτσελ συμπεριέλαβε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Φωκικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού προπονείται κανονικά με την ομάδα το τελευταίο διάστημα, και θα μπορούσε να παίξει ακόμη και κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο ο Μίτσελ δεν ήθελε να ρισκάρει την συμμετοχή του.

Από την άλλη, αρκετοί απόντες για τους «ερυθρόλευκους», καθώς εκτός έμειναν οι τραυματίες Φουστέρ, Μπονγκ, Σαλίνο και Μασάντο. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός «έκοψε» τους Σαβιόλα, Μανιάτη, Σιόβα, Βάις και τον ανέτοιμο Μιγκέλ Τόρες αλλά και τους γκολκίπερ Κάρολ και Γιαννιώτη.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ιμπαγάσα, Σέποβιτς ενώ ο Μίτσελ πήρε και τρεις από την ομάδα Νέων. Πρόκειται για τον Βούρο, τον Παπασάββα και τον Βέργο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:


Μέγιερι, Ρομπέρτο, Καμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπασάββας, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος, Γιαταμπαρέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.