Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με Αζάρ η Τσέλσι, τέλος το αήττητο σερί της Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Με Αζάρ η Τσέλσι, τέλος το αήττητο σερί της Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2018 17:52
Με πρωταγωνιστή τον Αζάρ (γκολ και ασίστ) η Τσέλσι πέρασε με το αγχωτικό 2-1 από την έδρα της Μπράιτον και ανέβηκε μόνη στην 4η θέση, αφού στο άλλο ματς η Άρσεναλ ηττήθηκε με 3-2 από την Σαουθάμπτον του Χάσενχουτλ.

Με τον Μαουρίτσιο Σάρι να επιλέγει ξανά σχήμα χωρίς κλασσικό «9αρι» η Τσέλσι επικράτησε με 2-1 της Μπράιτον εκτός έδρας και βρέθηκε προσωρινά στο -7 από την κορυφή.

Ο Αζάρ ανέλαβε ρόλο ψευδοεννιαριού και στο πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακός, αφού στο 17’ «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Πέδρο για το 0-1, ενώ στο 33’ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γουίλιαν και πλάσαρε τον Ράιαν για το 0-2.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μάρκος Αλόνσο είχε δοκάρι για να «καθαρίσει» το ματς και στη συνέχεια λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος. Σε φάση που ξεκίνησε από δικό του λάθος η Μπράιτον μείωσε σε 1-2 με τον Μαρτς (66’), ενώ στη συνέχεια ο Ισπανός μπακ «φλέρταρε» με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον σκόρερ των «γλάρων», που έφευγε μόνος του απέναντι στον Κέπα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά η Τσέλσι διαφύλαξε το υπέρ της σκορ και έφυγε με το «τρίποντο» από το Μπράιτον.

Τέλος το σερί της Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: Με Αζάρ η Τσέλσι, τέλος το αήττητο σερί της Άρσεναλ
Στο άλλο ματς, η Σαουθάμπτον, στο εντός έδρας ντεμπούτο του Χάσενχουτλ, κέρδισε με 3-2 την Άρσεναλ στο «Σέντ Μέρις» και υποχρέωσε τους «κανονιέρηδες» στην πρώτη τους ήττα μετά από αυτή με την Τσέλσι στις 18 Αυγούστου (και πάλι με 3-2).

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι πλήρωσε τις απουσίες των Παπασταθόπουλου και Μουστάφι και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τις κεφαλιές του Ίνγκς (20’, 44’). Η Άρσεναλ απάντησε ισάριθμες με σκόρερ τον Μχιταιριάν (28’, 53’), ενώ στο 79’ είχε σημαντική στιγμή με τον Ομπαμεγιάνγκ για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Το παιχνίδι έγινε ροκ με εκατέρωθεν ευκαιρίες, ώσπου στο 85’ ο Λένο έκανε τραγική έξοδο σε σέντρα του Λονγκ και ο Όστιν με κεφαλιά σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-2.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.