Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Παναιτωλικός «άλωσε» το «Κλ. Βικελίδης»

Σούπερ Λιγκ: Ο Παναιτωλικός «άλωσε» το «Κλ. Βικελίδης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2018 21:43
Ο Παναιτωλικός νίκησε για πρώτη φορά τον Άρη εκτός έδρας (2-1) και ανέβηκε προσωρινά στην 5η θέση της κατάταξης. Μαλής (63’) και Λουσέρο (75’) οι σκόρερ, ισοφάρισαν προσωρινά με Ντιγκινί (71’) οι «κίτρινοι» που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 28’.

Σπουδαίο «διπλό» για τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη. Οι Αγρινιώτες εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη του Άρη και πήραν τη νίκη με 2-1 στο «Κλ. Βικελίδης», με αποτέλεσμα να ανέβουν προσωρινά στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι «κίτρινοι» ήταν πιο δραστήριοι στο ξεκίνημα, έχοντας καλή στιγμή με κεφαλιά του Δεληζήση (6’) αλλά και δοκάρι με προσπάθεια του Γιουνές (14’). Ενδιάμεσα, ο Παναιτωλικός έχασε με άσχημο τραυματισμό τον Καμαρά, ο οποίος αποχώρησε με φορείο (η πρώτη εκτίμηση λέει ότι του βγήκε η επιγονατίδα).

Μετά το πρώτο τέταρτο, ο Παναιτωλικός έγινε πιο επιθετικός και στο 22’ είχε σπουδαία στιγμή με τον Μανά, ο οποίος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Κουέστα. Πέντε λεπτά μετά, το λανθασμένο γύρισμα του Δεληζήση έβγαλε τον Μοράρ σε τετ-α-τετ, με τον παίκτη του Παναιτωλικού να κερδίζει πέναλτι και την αποβολή του Κουέστα. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όχι όμως και το σκορ –τουλάχιστον προσωρινά- αφού ο Μάζουρεκ αστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως η μεγαλύτερη φάση άνηκε στον Άρη, όταν στο 39’ ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σκαστό σουτ του Ματέο Γκαρσία.

Στην επανάληψη οι Αγρινιώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 63’ πήραν το προβάδισμα. Μετά από κόρνερ του Μοράρ, η άμυνα του Άρη αδράνησε και ο Μαλής με κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας «έγραψε» το 0-1. Παρόλα αυτά, ο Άρης κατάφερε να απαντήσει στο 71’. Ο Μπρούνο Γκάμα πέρασε κάθετα στον Μενέντεθ, αυτός έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Ντιγκινί με ωραίο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1.

Πριν καλά καλά κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Παναιτωλικός πήρε εκ νέου το προβάδισμα (75’). Ο Λουσέρο εκτέλεσε απευθείας κόρνερ από τα δεξιά, ο Σιώπης άφησε αδικαιολόγητα τη μπάλα να περάσει από τα πόδια του, ο Αναγνωστόπουλος αιφνιδιάστηκε και το 1-2 ήταν γεγονός. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Άρης πίεσε για την ισοφάριση αλλά ο Παναιτωλικός διαφύλαξε το υπέρ του σκορ και έφυγε με το «διπλό» από το «Κλ. Βικελίδης».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.