Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αγχωτική νίκη για Ρεάλ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αγχωτική νίκη για Ρεάλ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2018 22:28
Η Ρεάλ προβλημάτισε αλλά κέρδισε με 1-0 την Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Μπερναμπέου», επιστρέφοντας στις νίκες μετά το βαρύ 3-0 από την ΤΣΣΚΑ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το γκολ ο Μπενζεμά (13’) που τραυματίστηκε, όπως και ο Ασένσιο

Λίγο πριν ταξιδέψει στα ΗΑΕ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, η Ρεάλ επικράτησε με τα… χίλια ζόρια της Ράγιο Βαγιεκάνο (1-0) στο «Μπερναμπέου» και μείωσε προσωρινά στο -2 τη διαφορά από την κορυφή.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 13’ πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Μπενζεμά ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Βάθκεθ. Η Ρεάλ συνέχιζε να πιέζει, είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με χαμένο τετ-α-τετ του Ασένσιο (16’) και άστοχο πλασέ του Βάθκεθ (19’), ενώ στο 36’ το σουτ του Κρόος σταμάτησε στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο πορτιέρο της Ράγιο μπλόκαρε το σουτ του Μαρσέλο ενώ στη συνέχεια ο Βάθκεθ σπρώχτηκε στην περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν θεώρησε πως υπήρξε παράβαση. Στον αντίποδα, η Ράγιο απείλησε στο 15’ με κεφαλιά του Βελάθκεθ που πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Σαντιάγο Σολάρι αδυνατούσε να απειλήσει με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Ασένσιο (50’) που απέκρουσε ο γκολκίπερ της Ράγιο. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο ματς και στο 90+1’ είχαν τεράστια διπλή ευκαιρία για το 1-1, όμως ο Κουρτουά πραγματοποίησε ισάριθμες επεμβάσεις στο ψαλιδάκι του Αλεγρία και στο σουτ του Κομεσάνια. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε, με μερίδα του κόσμου να αποδοκιμάζει τους «μερέγκες» για την εμφάνιση τους.

Πλέον, η Ρεάλ στρέφει το βλέμμα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς την Τετάρτη (19/12) αντιμετωπίζει την Κασίμα Άντλερς στα ημιτελικά του θεσμού. Μένει να φανεί αν στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ασίας θα αγωνιστούν οι Μπενζεμά και Ασένσιο που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.