Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Μπέργκ εναντίον Σκόκο στους «4», ξανά με την Κασίμα Άντλερς η Ρεάλ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Μπέργκ εναντίον Σκόκο στους «4», ξανά με την Κασίμα Άντλερς η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2018 23:01
Η Αλ Αΐν του Μάρκους Μπέργκ κέρδισε με το άνετο 3-0 την πρωταθλήτρια Αφρικής, Εσπεράνς και έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρίβερ Πλέιτ του Νάτσο Σκόκο. Κόντρα στη Κασίμα Άντλερς η Ρεάλ στην επανάληψη του τελικού το 2016.

Ολοκληρώθηκαν οι δύο προημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και όλα είναι έτοιμα εν όψει των δύο ημιτελικών όπου μπαίνουν στο… χορό η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ και η πρωταθλήτρια Ν. Αμερικής, Ρίβερ Πλέιτ.

Η Αλ Αΐν στην οποία αγωνίζεται ο Μάρκους Μπέργκ επικράτησε με το άνετο 3-0 της πρωταθλήτριας Αφρικής, Εσπεράνς και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Αχμάντ (2’), Ελ Σαχάτ (16’) και Μοχάμεντ (60’) πέτυχαν τα γκολ για τους οικοδεσπότες της διοργάνωσης, οι οποίοι ετοιμάζονται πλέον για το μεγάλο παιχνίδι με την Ρίβερ Πλέιτ. Στα αξιοσημείωτα πως ο Νάτσο Σκόκο προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται απέναντι στην Αλ Αΐν, τη φανέλα της οποία φόρεσε μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ.

Στο άλλο ματς, η πρωταθλήτρια Ασίας, Κασίμα Άντλερς κέρδισε με 3-2 την Τσίβας του Άλαν Πουλίδο. Οι Μεξικανοί προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με γκολ του Σαλδίβαρ, όμως στην επανάληψη οι Ιάπωνες έφεραν… τούμπα το ματς με τους Ναγκάκι (49’), Σερτζίνιο (69’ πεν.) και Άμπε (84’). Το μόνο που κατάφερε η Τσίβας ήταν να μειώσει στο 90+4’ με τον Άλαν Πουλίδο. Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα του πέναλτι αλλά πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Έτσι, η Κασίμα Άντλερς θα βρεθεί ξανά απέναντι στην Ρεάλ μετά τον συναρπαστικό τελικό των δύο ομάδων τον Δεκέμβριο του 2016. Υπενθυμίζεται πως η «βασίλισσα» είχε πάρει το ματς στην παράταση με 4-2 χάρη σε χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ του Νάτσο Σκόκο και την Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ θα γίνει την Τρίτη (18/12, 18:30) ενώ μια μέρα μετά θα διεξαχθεί ο δεύτερος μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Κασίμα Άντλερς (19/12, 18:30).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.