Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ο Ρονάλντο έκρινε το ντέρμπι

Σέριε Α: Ο Ρονάλντο έκρινε το ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2018 00:29
Με γκολ του Ρονάλντο (70’ πεν.) η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης και ξέφυγε προσωρινά με +11 από την 2η Νάπολι. Το νικητήριο τέρμα ήταν και το 5000ο της «Γηραιάς Κυρίας» στη Σέριε Α.

Παρότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, η Γιουβέντους πέρασε με 1-0 από την έδρα της συμπολίτισσας Τορίνο και συνεχίζει το εξαιρετικό σερί της μετρώντας 15 νίκες και 1 ισοπαλία.

Κακό παιχνίδι με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος. Η Γιουβέντους απείλησε μοναχά στο 15’ με ωραίο μονοκόμματο σουτ του Ρονάλντο αναγκάζοντας τον Σιρίγκου σε σπουδαία επέμβαση, ενώ η Τορίνο απάντησε στο 33’ με κεφαλιά του Μπελότι που μπλόκαρε ο Περίν.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Τορίνο ζήτησε πέναλτι σε κράτημα του Σάντρο στον Τζάτζα (54’) και στο 55’ η Γιουβέντους «άγγιξε» το γκολ με προβολή του Ματουϊντί όμως ο Ιτσάσο (αντικατέστησε τον τραυματία Σιρίγκου) κράτησε το μηδέν.

Η φάση που έκρινε το παιχνίδι έγινε στο 68’. Ο Τζάτζα έκανε λάθος γύρισμα προς τα πίσω, με τον Μάντζουκιτς να τσιμπάει τη μπάλα και να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Ιτσάσο. Ο Ρονάλντο ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε σημειώνοντας το 5000ο γκολ της Γιουβέντους στην Σέριε Α. Παράλληλα έγινε ο πρώτος παίκτης της Γιουβέντους που σκοράρει για 6ο διαδοχικό εκτός έδρας ματς στην Σέριε Α. Στα εναπομείναντα λεπτά η «Γηραιά Κυρία» προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να απαντήσει, με το 0-1 να μένει ως το τελικό σφύριγμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.