Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Στάση» Περιστέρι για ΠΑΟΚ (video)

Σούπερ Λιγκ: «Στάση» Περιστέρι για ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2018 19:19
Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και γνώρισε την πρώτη του βαθμολογική απώλεια. Κρέσπο (40’) και Ουγκράι (73’) τα γκολ, παραμένουν χωρίς ήττα οι δύο αντίπαλοι.

Τέλος στο σερί νικών του ΠΑΟΚ έβαλε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι. Παρά τις απουσίες (Κουλούρης, Χατζηΐσαίας, Γιαννούλης που είναι δανεικοί από τους Θεσσαλονικείς) οι Περιστεριώτες έκοψαν το εντυπωσιακό σερί των «ασπρόμαυρων» (1-1) και διατηρήθηκαν στο -2 από την κορυφή.

Ο «Δικέφαλος» είχε την κατοχή από το ξεκίνημα ωστόσο δυσκολεύονταν να βρει χώρους στην καλά οργανωμένη άμυνα του Ατρόμητου. Μάλιστα οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να πετύχουν ένα απίθανο γκολ στο 18’, αφού ο Ουγκράι πήγε να «κρεμάσει» τον Πασχαλάκη από το κέντρο αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο δοκάρι.

Στο 24’ οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Στρούγγη στον Ελ Καντουρί, όμως ο διαιτητής Τζήλος έδειξε παίζετε. Αυτό δεν ήταν το μοναδικό παράπονο για την ομάδα του Λουτσέσκου, αφού στο 3ο λεπτό ο επόπτης έκοψε λανθασμένα με οφσάιντ τον Ελ Καντουρί που έβγαινε σε τετ-α-τετ με τον Μέγιερι. Το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε τελικά στο 40’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Βαρέλα ξέφυγε από τον Μούγιασιτς (ζήτησαν επιθετικό φάουλ οι γηπεδούχοι) και «έστρωσε» στον Κρέσπο, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε αποφασισμένος για το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στη διεκδίκηση της νίκης. Ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στον ΠΑΟΚ, με τον Ζαμπά (66’) να αστοχεί μόνος του από το ύψος του πέναλτι ύστερα από γύρισμα του Ελ Καντουρί. Οι γηπεδούχοι έμειναν στο ματς και στο 73’ ισοφάρισαν σε 1-1 με ωραίο διαγώνιο σουτ του Ουγκράι.

Από εκείνο το σημείο ο «Δικέφαλος» πίεσε ασφυχτικά για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε. Στο 84’ το πλασέ του Βέρνμπλουμ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 87’ ο Βιερίνια σέντραρε και ο Πρίγιοβιτς με προβολή από το δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα άουτ! Τελευταία ευκαιρία αυτή στο 90+1’ με τον Μέγιερι να προλαβαίνει και να διώχνει το γύρισμα του Λημνιού με στόχο τον Πρίγιοβιτς.

Κάπως έτσι το 1-1 έμεινε ως το φινάλε, με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ να παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και τον «Δικέφαλο» του βορρά να χάνει τους πρώτους του βαθμούς.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Στρούγγης (46' Ενσικουλού), Μπουσουλάντζιτς, Μάντσον, Ουγκράι, Μπρούνο (87' Ούμπιδες), Μούγιακιτς (46' Κωτσόπουλος)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιερίνια, Ελ Καντουρί (81' Ουάρντα), Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ (67' Λημνιός) Κάνιας, Ζαμπά (76' Πέλκας), Πρίγιοβιτς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.