Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πεντάρα η Νάπολι με σόου Μέρτενς

Σέριε Α: Πεντάρα η Νάπολι με σόου Μέρτενς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2018 00:32
Με τον Μέρτενς να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Καρνέζη να επιστρέφει στο βασικό σχήμα η Νάπολι διέλυσε με 5-1 την Έμπολι στο «Σαν Πάολο» και μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά από την κορυφή.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Νάπολι απέναντι στην Έμπολι. Με τον Μέρτενς σε μεγάλα κέφια, οι «παρτενοπέι» διέλυσαν με 5-1 τους «ατζούρι» στο «Σαν Πάολο» και μείωσαν προσωρινά στο -3 τη διαφορά από την Γιουβέντους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’ με ωραίο τελείωμα του Ινσίνιε έπειτα από κλέψιμο και εντυπωσιακή κούρσα του Κουλιμπαλί. Το 2-0 έγινε στο 38’ όταν από λάθος του Ντι Λορέντζο, ο Ινσίνιε έδωσε στον Μέρτενς και αυτός με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Προβεντέλ.

Στο 58’ η Έμπολι μείωσε με τον Καπούτο, ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Καρνέζη για το 2-1. Ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβε ο Μέρτενς. Στο 64' ο Βέλγος με τηλεκατευθυνόμενο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-1, στο 90' έδωσε ασίστ στον Μίλικ για το 4-1 και στο 90+3' πέρασε τον Προβεντέλ προτού σκοράρει σε κενή εστία για το τελικό 5-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.