Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Οι μεγάλοι σύλλογοι σχεδιάζουν κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα»

«Οι μεγάλοι σύλλογοι σχεδιάζουν κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2018 22:14
Τη δημιουργία κλειστής ευρωπαϊκής λίγκας με όνομα Super League σχεδιάζουν 11 μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ όπως αποκαλύπτει το Football Leaks.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις του Spiegel σε συνεργασία με το Football Leaks. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, 11 ομάδες φέρονται να στοχεύουν τη δημιουργία της νέας κλειστής λίγκας με στόχο να γίνει σέντρα το 2021.

Οι 11 αυτές ομάδες θα έχουν συμβόλαιο 20 ετών στη διοργάνωση και είναι οι Ρεάλ, Μίλαν, Γιουβέντους, Γιουνάιτεντ, Σίτι, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ, Λίβερπουλ, Μπάγερν, Παρί, ενώ οι πρώτες 5 που αναμένεται να προστεθούν ως «καλεσμένοι» είναι οι Ατλέτικο, Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ, Ιντερ, Ρόμα.

Αν όλα πάνε βάσει σχεδίου, οι ομάδες δεν θα χρειαστεί να αποχωρήσουν από τα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά από το Champions League. Άλλωστε η λέξη UEFA δεν αναφέρεται πουθενά στο προσχέδιο 13 σελίδων σχετικά με τους όρους της συμφωνίας.

Μάλιστα, στα έγγραφα αναφέρονται και πληροφορίες σχετικά με τα μερίδια συμμετοχής που θα κατέχουν οι σύλλογοι στην Super League, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατέχει το 18,77%, τη Βαρκελώνη 17,61%, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12,58% και τη Μπάγερν Μονάχου 8,29%.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.