Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος της Τότεναμ στο «Όλντ Τράφορντ»

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος της Τότεναμ στο «Όλντ Τράφορντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2018 23:56
Με πρωταγωνιστές τους Λούκας Μόουρα (2 γκολ) και Χάρι Κέιν (γκολ και ασίστ), η Τότεναμ κέρδισε με το εντυπωσιακό 3-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα. Ο Κέιν το άλλο γκολ για τους «πετεινούς», δεύτερη ήττα σε τρία ματς για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Θρίαμβος για Τότεναμ στο «Όλντ Τράφορντ». Οι «πετεινοί» εκμεταλλεύτηκαν τα μεγάλα αμυντικά προβλήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έφτασαν σε εμφατική νίκη με 3-0 στο «Θέατρο των Ονείρων». Αυτή ήταν η πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην καριέρα του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις δύο ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη σεζόν 1992/93, χρονιά που όμως κατέκτησε το πρωτάθλημα και μάλιστα με 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη κατέρρευσαν μέσα σε διάστημα δύο λεπτών. Κέιν στο 50’ και Μόουρα στο 52’ «καθάρισαν» το ματς για τους Λονδρέζους, που στο 84’ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Βραζιλιάνου εξτρέμ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έκανε το 3x3 και έπιασε τις Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γουότφορντ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 16’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί. Ο Λουκάκου εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ρόουζ, απέφυγε τον Γιορίς αλλά αστόχησε σε κενή εστία από πολύ πλάγια θέση. Τρία λεπτά ο Βέλγος φορ δεν έπιασε «γεμάτα» το σουτ από καλή θέση ενώ στο 30’ το σουτ του Φρέντ πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά ο Γιορίς απέκρουσε το μακρινό σουτ του Πογκμπά, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Βερτόγχεν έβαλε σωτήρια την κόντρα στην κοντινή προβολή του Μάτιτς, με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο.Στην επανάληψη η Τότεναμ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 50’ απέκτησε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Τρίπιερ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Κέιν νίκησε στον αέρα τον Τζόουνς και με ωραία κεφαλιά «έγραψε» το 0-1. Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να απαντήσει στο 51’ με σουτ του Λουκάκου, που «έβγαλε» ο Γιορίς και στο επόμενο λεπτό η Τότεναμ διπλασίασε το προβάδισμα της. Ο Έρικσεν έκανε ανενόχλητος τη σέντρα από δεξιά και ο Μόουρα με σουτ στην κίνηση έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Μουρίνιο έριξε στο ματς τους Σάντσες, Φελαϊνί αλλά και τον Λίντελοφ αντί του τραυματία Τζόουνς και στο 61’ η Γιουνάιτεντ είχε μεγάλη στιγμή με τον Λίνγκαρντ, ο οποίος κόπηκε τελευταία στιγμή προτού εκτελέσει τον Γιορίς. Ακολούθησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες της Τότεναμ με Άλι (65’) και Κέιν (66’) έπειτα από τραγικά λάθη του Λίντελοφ. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν απάντηση και στο 84’ ο Μόουρα έριξε τη χαριστική βολή. Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε τον Σμόλινγκ και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Αυτή ήταν η πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην καριέρα του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος στο φινάλε του παιχνιδιού πρόσφερε ένα σπάνιο στιγμιότυπο. Επί σχεδόν ένα λεπτό χειροκροτούσε τους οπαδούς στην εξέδρα «Stretford End» και λίγο έλειψε να δακρύσει όταν κάποιος του πέταξε κασκόλ της ομάδας. Στο τέλος αποχώρησε με μια έκφραση ικανοποίησης από τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ την ήττα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.