Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νέο κάζο για Ίντερ

Σέριε Α: Νέο κάζο για Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2018 23:59
Αν και προηγήθηκε με 2-0 στο 32’ η Ίντερ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Τορίνο στο «Μεάτσα» και γνώρισε νέα απώλεια μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Σασουόλο. Πέρισιτς (6’), Ντε Βράι (32’), Μπελότι (55’) και Μειτέ (68’) τα γκολ.

Ιδανική αυτόχειρας αποδείχθηκε η Ίντερ κόντρα στην Τορίνο. Οι «νερατζούρι» είχαν την απόλυτη υπεροχή και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο στην επανάληψη η «γκρανάτα» έφερε το σκορ στα ίσα (2-2) και έφυγε με σπουδαίο βαθμό από το Μιλάνο.

Η Ιντερ χρειάστηκε μόλις 6 λεπτά για να ανοίξει το σκορ καθώς ο Ικάρντι βγήκε από δεξιά και έκανε το γύρισμα για τον Πέρισιτς, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0. Στο 22’ η Τορίνο έχασε με τραυματισμό τον Ανσάλντι και δέκα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε κεφαλιά του Ντε Βράι έπειτα από φάουλ του Πολιτάνο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σημαντικά στο πρώτο μέρος ωστόσο στην επανάληψη έκαναν το μεγάλο comeback. Στο 55’ ο Φαλκέ έβγαλε τρομερή βαθιά μπαλιά για τον Μπελότι, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και μείωσε σε 2-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 68’, όταν από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στρώθηκε στον Μειτέ, ο οποίος απέφυγε τον Πέρισιτς και με τη βοήθεια της κόντρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ίντερ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απαντήσει και έχει απολογισμό ενός βαθμού μετά από δύο αγωνιστικές.

Από την άλλη, η Φιορεντίνα διέλυσε με 6-1 την Κιέβο στη Φλωρεντία έχοντας σκόρερ τους Μιλένκοβιτς (8’), Γκέρσον (42’), Μπενάσι (49’, 90’), Κιέζα (71’) και Σιμεόνε (90+3’). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 76’ με τον Τόμοβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.