Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ανατροπή και 4αρα η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ανατροπή και 4αρα η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2018 01:18
Η Ζιρόνα έβαλε δύσκολα στην Ρεάλ, όμως η «βασίλισσα» έκανε την ανατροπή από την άσπρη βούλα και στην επανάληψη έδωσε διαστάσεις θριάμβου (4-1) στην εκτός έδρας νίκη της στη Βαρκελώνη.

To 2x2 στο ισπανικό πρωτάθλημα έκανε η Ρεάλ, η οποία πέρασε με 4-1 από την έδρα της Ζιρόνα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 17’ με τον Μπόρχα Γκαρθία, όμως τα δύο κερδισμένα πέναλτι του Ασένσιο επέτρεψαν στη «βασίλισσα» να κάνει την ανατροπή με Ράμος (39’) και Μπενζεμά (52’). Τη σκυτάλη πήρε ο Μπέιλ με γκολ (59’) και ασίστ στο τέρμα του Μπενζεμά (80’) για το τελικό 4-1 υπέρ των Μαδριλένων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Λοπετέγκι να απειλήσουν με αξιώσεις και στο 17’ πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Λοσάνο με ωραία ενέργεια από τα δεξιά, κουβάλησε αρκετά μέτρα τη μπάλα και έκανε το σουτ, ο Καζεμίρο έκανε σωτήριο τάκλιν αλλά ο Μπόρχα Γκαρθία πήρε το ριμπάουντ και με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 0-1.

Η Ρεάλ πήγε να πληρώσει με δεύτερο γκολ το νωθρό της ξεκίνημα αφού στο 26’ η Ζιρόνα είχε διπλή ευκαιρία με Πόρτου και Πονς για το 2-0. Μετά το ημίωρο η «βασίλισσα» ανέβασε στροφές και στο 38’ κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Ασένσιο. Ο Σέρχιο Ράμος με εκτέλεση αλά Πανένκα ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμεινε ως το ημίχρονο!

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, οι Μαδριλένοι μπήκαν αρκετά δυνατά στην επανάληψη και στο 50’ είχαν σημαντική στιγμή με σουτ του Μπέιλ, αλλά ο Μπόνο απομάκρυνε σωτήρια. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα, ο Ασένσιο ανατράπηκε από τον Πονς στην περιοχή και ο Μπενζεμά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ολοκλήρωσε την ανατροπή. Η Ρεάλ πήρε κεφάλι στο σκορ και στο 59’ απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης. Ο Ίσκο έβγαλε τρομερή μπαλιά για τον Μπέιλ, αυτός άφησε πίσω του τον Μουνιέσα και με άψογο πλασέ έκανε το 1-3.

Η Ζιρόνα προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς και στο 78΄ «άγγιξε» το 2-3 με σουτ του Γκαρθία όμως ο Νάβας απέκρουσε σωτήρια. Δύο λεπτά μετά ο Μπέιλ τροφοδότησε τον Μπενζεμά κι αυτός από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-4, πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση. Στις καθυστερήσεις ο Νάβας (στον πάγκο ήταν ο Τιμπό Κουρτουά) πραγματοποίησε νέα τρομερή επέμβαση σε σουτ του Γκρανέλ, στερώντας στους γηπεδούχους ένα δεύτερο τέρμα.

Ζιρόνα: Μπόνο, Εσπινόσα, Μουνιέσα, Χουάνπε, Γκαρθία, Τιμόρ, Πόρτου, Γκρανέλ, Πονς (71' Γκαρθία), Πέδρο (79' Αντάι), Λοζάνο (58' Στουάνι)

Ρεάλ: Νάβας, Ράμος, Μαρσέλο (60' Βαράν), Νάτσο, Καρβαχάλ, Κρόος, Καζεμίρο, Ισκο (77΄Μόντριτς), Ασένσιο, Μπενζεμά, Μπέιλ (87' Βάθκεθ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.