Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε με τριάρα ο Άρης

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε με τριάρα ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2018 23:30
Ο Άρης κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την Λαμία στο ΔΑΚ και επέστρεψε δυναμικά στην Σούπερ Λιγκ. Ντιγκινί (53’), Γκαρσία (70’) και Μπρούνο Γκάμα (78’) τα γκολ για τους «κίτρινους» που δεν απειλήθηκαν.

Με άγριες διαθέσεις επέστρεψε στην Σούπερ Λιγκ ο Άρης. Οι «κίτρινοι» πήραν άνετη εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Λαμίας και ξεκίνησαν με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Ο Άρης είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο δεν βρήκε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Λαμίας, που είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Ένα δυνατό σουτ του Ματέο Γκαρσία (5’) που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ήταν η μοναδική καλή στιγμή του αγώνα στο πρώτο 45λεπτο της βροχερής αναμέτρησης στο ΔΑΚ.

Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν σε κανένα σημείο στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης πατούσαν καλύτερα και είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 52’ με μακρινό σουτ του Μπλάζιτς. Ένα λεπτό μετά ο Άρης άνοιξε το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, ο Ντιγκινί πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ για το 0-1.

Η Λαμία δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απαντήσει και στο 70’ οι Θεσσαλονικείς «καθάρισαν» το ματς. Ο Τζανακάκης έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά, ο Γκαρσία πρόλαβε τον Ασίγκμπα και νίκησε με κεφαλιά τον Σαράνοφ για το 0-2. Οχτώ λεπτά μετά ο Μπρούνο Γκάμα εξαργύρωσε με γκολ την εξαιρετική του εμφάνιση, διαμορφώνοντας με ωραίο διαγώνιο σουτ το τελικό 0-3. Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 90’ με τον Τσουκαλά να αστοχεί με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα (73' Οσμάν), Βάντερσον, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Μπερτόγλιο (46' Καραγκούνης), Επστάιν (60' Τσούκαλος), Μπαράλες.

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Βαλεριάνος, Μπάσα, Γκάμα (84' Ιντζόγλου), Ματίγια (68' Κολάσο), Ντιγκινί (73' Ναζλίδης), Γκαρσία, Γιουνές.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.