Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πρεμιέρα με το δεξί για τον Παναθηναϊκό (video)

Σούπερ Λιγκ: Πρεμιέρα με το δεξί για τον Παναθηναϊκό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2018 21:23
Με γκολάρα του Μπουζούκη (69’) ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων κέρδισε με 1-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια και ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν. Μεγάλες ευκαιρίες των «πράσινων» για δεύτερο γκολ, αποβλήθηκε στο φινάλε ο Τζουρίτσκοβιτς, κακώς δεν δόθηκε κόκκινη στον Σιλά.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό στην Σούπερ Λιγκ. Οι «μπέμπηδες» του Γιώργου Δώνη πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Ξάνθης και «έσβησαν» τρεις βαθμούς από το -6 που τους έχει επιβληθεί. Κόντρα στα προβλήματα, οι «πράσινοι» πήραν το σπουδαίο «διπλό» με γκολάρα του Μπουζούκη (69’) ενώ στο φινάλε είχαν χαμένα τετ-α-τετ για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, ωστόσο με εξαίρεση δύο ευκαιρίες με τον Μουνιέ, δεν απείλησε σημαντικά την εστία του Ζίβκοβιτς. Στο 13’ η κεφαλιά του Γάλλου από τη μικρή περιοχή έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 24’ ο άσος του «τριφυλλιού» έκανε το… τσαφ μετά από γύρισμα του Κουρμπέλη και σπατάλησε σημαντική στιγμή για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στον αντίποδα, η Ξάνθη περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και ολοκλήρωσε το ημίχρονο χωρίς τελική εντός εστίας.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Ξάνθη ισορρόπησε, κρατούσε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της και στο 62’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Καντά έξω από την περιοχή. Ωστόσο, επτά λεπτά μετά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μπουζούκης έδωσε στον Χατζηγιοβάνη, αυτός έκανε το πλασέ και ο Ζίβκοβιτς απομάκρυνε, αλλά ο Μπουζούκης πήρε το ριμπάουντ και με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η Ξάνθη δεν κατάφερε να απαντήσει και στο 75’ στάθηκε τυχερή αφού ο Σιδηρόπουλος χάρισε την κόκκινη στον Σιλά, ο οποίος ανέτρεψε τον Χατζηγιοβάνη ελάχιστα έξω από την περιοχή (το φάουλ συνεχίστηκε και εντός).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, μαζί με τα δέκα λεπτά καθυστερήσεων λόγω διακοπής της τάσης στα φώτα του γηπέδου, η Ξάνθη έψαξε την ισοφάριση ωστόσο άφηνε αρκετά κενά στα μετόπισθεν και ο Παναθηναϊκός είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ με τον Εμμανουηλίδη για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 90+8’ ο Τζουρίτσκοβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εκτός φάσης χτύπημα στον Οικονόμου και το 0-1 έμεινε ως το φινάλε.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Καμαρά, Κασάδο, Σιλά, Γέντρισεκ, Φλίσκας, Κίκε, Κάστρο(46' Φασίδης), Ντουρίτσκοβιτς, Ντε Λούκας(56' Καντά), Μπαξεβανίδης.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης(74' Τζανδάρης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης(79' Στάϊκος), Μουνιέ(87' Εμμανουηλίδης).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.