Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα βαριά ήττα για Μπέρνλι πριν τον Ολυμπιακό

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα βαριά ήττα για Μπέρνλι πριν τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2018 21:05
Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Μπέρνλι γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 4-2 από την Φούλαμ και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αποχώρησε τραυματίας ο Γκούντμουντσον.

Τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η Μπέρνλι. Η ομάδα του Σον Ντάις ηττήθηκε με το βαρύ 4-2 από τη νεοφώτιστη Φούλαμ στο Λονδίνο, λίγες μόνο μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Τερφ Μουρ» για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «κότατζερς», που δεν είχαν βαθμό μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές, προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με τρομερό σουτ του Σερί έξω από την περιοχή. Η απάντηση της Μπέρνλι ήταν άμεση, όταν στο 10’ ο ταχύτατος Λένον έφυγε στην αντεπίθεση και έδωσε μισό γκολ στον Χέντρικ, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μίτροβιτς. Ο Σέρβος φορ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά προβλήματα της Μπέρνλι και με κεφαλιά από κοντά στο 36’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Φούλαμ. Ο διεθνής άσος «χτύπησε» ξανά στο 38’, κάνοντας το 3-1 με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Βιέτο.

Οι «κλάρετς» δεν πτοήθηκαν και απάντησαν άμεσα (40’) μειώνοντας σε 3-2 με κοντινή προβολή του Ταρκόβσκι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος η Φούλαμ είχε καλές στιγμές για ένα τέταρτο γκολ, το οποίο εν τέλει πέτυχε στο 82’. Ο Μίτροβιτς σημάδεψε το δοκάρι του Χαρτ όμως ο Σούρλε πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 4-2.

Η Μπέρνλι, που έχασε νωρίς με τραυματισμό τον Γκούντμουντσον, έχει απολογισμό μόλις ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.