Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Σαλάχ η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Σαλάχ η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2018 22:49
Με γκολ του Σαλάχ η Λίβερπουλ κέρδισε δύσκολα με 1-0 την μαχητική Μπράιτον στο «Άνφιλντ» και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα.

Η Μπράιτον, μετά τη νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έβαλε δύσκολα και στην Λίβερπουλ, ωστόσο οι «κόκκινοι» πήραν τη νίκη με 1-0 στο «Άνφιλντ» και ανέβηκαν προσωρινά μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε δυνατά στο ματς και στο πρώτο τέταρτο είχε δύο σημαντικές στιγμές για να προηγηθεί. Στο 9’ ο Ράιαν «έβγαλε» την κοντινή κεφαλιά του Φιρμίνο ενώ στο 15’ το απευθείας φάουλ του Αλεξάντερ-Άρνολντ σταμάτησε στο δοκάρι. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 23’. Μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Φιρμίνο έδωσε στον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος με όμορφο τελείωμα πέτυχε το 29ο γκολ του σε 29 παιχνίδια στο «Άνφιλντ».

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Λίβερπουλ, η οποία στο δεύτερο μέρος έριξε την απόδοση της και έδωσε την ευκαιρία στην Μπράιτον να ψάξει την ισοφάριση. Στο 48’ το σουτ του Νόκαερτ από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ ενώ στο 88’ ο Άλισον απέκρουσε σωτήρια την κοντινή κεφαλιά του Γκρος. Δύο λεπτά νωρίτερα η Λίβερπουλ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ, ωστόσο οι «κόκκινοι» δεν το πλήρωσαν και έκαναν το 3x3 και μάλιστα χωρίς να δεχτούν τέρμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.