Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με Ντεμπελέ και… VAR η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με Ντεμπελέ και… VAR η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2018 01:13
Με σκόρερ τον Ντεμπελέ (57’) η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 την Βαγιαδολίδ στο… χωράφι του «Χοσέ Θορίγια» και έκανε το 2x2. Σωστά ακυρώθηκε με χρήση VAR το γκολ του Κέκο στο 90'+2'

Έστω και δύσκολα η Μπαρτσελόνα έκαμψε την αντίσταση (1-0) της Βαγιαδολίδ στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του «Χοσέ Θορίγια» και πήρε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε την κατοχή από το ξεκίνημα ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Βαγιαδολίδ. Μάλιστα οι νεοφώτιστοι έβγαιναν γρήγορα στην αντεπίθεση και στο 8’ είχαν την πρώτη καλή στιγμή με σουτ του Ουνάλ, όμως ο Τερ Στέγκεν έδιωξε σε κόρνερ. Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία της Μπαρτσελόνα ήρθε στο 22’ με συρτό σουτ του Ντεμπελέ το οποίο πέρασε λίγο άουτ και στη συνέχεια ακολούθησαν οι δύο μεγάλες ευκαιρίες στο τρίλεπτο 32’-35’. Αρχικά ο Σουάρες νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Μάσιπ, ενώ λίγα λεπτά μετά ο πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε και το συρτό σουτ του Κουτίνιο.

Το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν μουδιασμένα στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ωστόσο, στην πρώτη τους ευκαιρία, στο 57’, κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Σουάρες έκανε τη βαθιά μπαλιά από τα αριστερά, ο Σέρχι Ρομπέρτο γύρισε με το κεφάλι στον Ντεμπελέ κι αυτός με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Η Βαγιαδολίδ με τις αλλαγές του Σέρχιο Γκονζάλεθ, έγινε πιο επιθετική και προσπάθησε να βρει απάντηση. Το 1-1 θα μπορούσε να γίνει στο 77’ όμως ο αφύλαχτος Κέκο δεν έκανε καλή κεφαλιά από την «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας. Στο 88’ ο Τερ Στέγκεν έκανε άμεση επέμβαση προ του Βέρντε και στο επόμενο λεπτό ο νεοεισελθόντας Μάλκομ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Μάσιπ.

Η Μπαρτσελόνα δεν «κλείδωσε» το ματς και στο 90+2’ λίγο έλειψε να το πληρώσει. Μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Κέκο πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά παραβίασε την εστία του Τερ Στέγκεν. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τις εξέδρες, ωστόσο ο διαιτητής έκανε χρήση του VAR και το ακύρωσε για οφσάιντ (πολύ οριακό). Το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και οι Καταλανοί έκαναν το 2x2 στο πρωτάθλημα.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.