Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Η Εσπανιόλ σταμάτησε την Μπαρτσελόνα!

Κύπελλο Ισπανίας: Η Εσπανιόλ σταμάτησε την Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2018 00:09
Ο Λιονέλ Μέσι έχασε πέναλτι και η Εσπανιόλ με γκολ στο 88' νίκησε 1-0 την Μπαρτσελόνα, στη πρώτη τους μονομαχία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Προβάδισμα για Σεβίλλη (2-1 την Ατλέτικο) και Βαλένθια (2-1 την Αλαβές).

Η Εσπανιόλ νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελόνα στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου και θα πάει με προβάδισμα στη ρεβάνς του «Καμπ Νου» για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Η ομάδα του Κίκε Σάντσες Φλόρες νίκησε τους «μπλαουγκράνα» για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2009 και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 29 αγώνων που είχε χτίσει η ομάδα του Βαλβέρδε μετά τις ήττες από την Ρεάλ στο Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα είχε τρεις καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, ωστόσο στις δύο ο Ντιέγκο Λόπες αντέδρασε σωστά στα σουτ των Μπουσκέτς (8’) και Μέσι (23’), ενώ στο 44’ ο Ντένις Σουάρες αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο 62’ η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι, όμως ο Ντιέγκο Λόπεθ με εντυπωσιακή βουτιά απέκρουσε την εκτέλεση του Μέσι. Αυτό ήταν το 21ο χαμένο πέναλτι του Αργεντινού στα 86 που έχει εκτελέσει σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το καταλανικό ντέρμπι θα έμεινε στο μηδέν, ο Μελέντο με πλασέ εντός περιοχής (88’) χάρισε στην Εσπανιόλ το πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς στις 25 Ιανουαρίου.

Σούπερ ανατροπή για Σεβίλλη στο «Μετρπολιτάνο»


Κύπελλο Ισπανίας: Η Εσπανιόλ σταμάτησε την Μπαρτσελόνα!
Από την άλλη, η Σεβίλλη κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ατλέτικο μέσα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν την υπεροχή και στο 73’ απέκτησαν το προβάδισμα με αριστερό σουτ του Ντιέγκο Κόστα μέσα από την περιοχή. Ωστόσο στο 80’ ο Μογιά δεν αντέδρασε σωστά στη σέντρα-σουτ του Μογιά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Η Ατλέτικο δεν ξεπέρασε το σοκ και στο 88’ ο Κορέα ολοκλήρωσε την ανατροπή, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στους Ανδαλουσιανούς.

Στο άλλο ματς, η Αλαβές προηγήθηκε στο «Μεστάγια» της Βαλένθια με τρομερό γκολ του Σομπρίνο (66'), όμως οι «νυχτερίδες» έφεραν… τούμπα το ματς με τους Γκουέντες (73') και Ροδρίγο (82')






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.