Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Ουρακάν ο Τσάβες: «Ανυπομονώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο στην Αργεντινή»

Στην Ουρακάν ο Τσάβες: «Ανυπομονώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο στην Αργεντινή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2018 01:28
Οριστικά στην Ουρακάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τσάβες, με τον Αργεντινό να επιβεβαιώνει με δήλωσή του την μεταγραφή στην ομάδα της πατρίδας του.

Ποδοσφαιριστής της Ουρακάν θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Αντρές Τσάβες. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε στο «Tycsports» για τη συμφωνία του με την Ουρακάν και την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στην Αργεντινή.

Στο deal της υπόθεσης αναφέρεται ότι η Ουρακάν θα καταβάλλει από 650.000 ευρώ σε Μπόκα και Μπάνφιλντ, για το 50% των δικαιωμάτων του Τσάβες, ενώ δεν έχει γίνει σαφές το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί με τον Παναθηναϊκό καθώς με το «τριφύλλι» δεν έχει γίνει γνωστό ότι υπάρχει κάποια συμφωνία.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης:

«Ανυπομονώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο στην Αργεντινή. Θέλω να ξεκινήσω το συντομότερο δυνατό για να είμαι έτοιμος. Είμαι ευγνώμων για τις κλήσεις του Γκουστάβο Αλφάρο, μου έδειξε πόσο με ήθελε στην Ουρακάν. Πάντως θα είναι δύσκολο να αντικαταστήσω τον Γουάνσοπ Αμπίγια. Ήθελα να μείνω στην Μπόκα γιατί αγαπώ αυτή την ομάδα αλλά η κατάσταση δεν το επέτρεψε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.